- Член од
- 26 август 2008
- Мислења
- 800
- Поени од реакции
- 609
Зошто Рудимбе? Има некое значење или така ти дојде?Имам авторски права за Рудимбе само да знаеш![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зошто Рудимбе? Има некое значење или така ти дојде?Имам авторски права за Рудимбе само да знаеш![]()
Зошто Рудимбе? Има некое значење или така ти дојде?
Брат види ја понудава, не реална е, ти не би прифатил?Новиот ГОАТ. Прекрасен избор, уште 2 години у трула атмосфера во најпреценетиот и најглупавиот клуб на светот. Честитки.
Дај боже до тогаш Винициус и Родриго 900 гола да дадат у Реал и да немаат потреба од желкава.
Ако сакам да печалам, да. Ако сакам да оставам белег во фудбалот, не.Брат види ја понудава, не реална е, ти не би прифатил?
За 2 години ќе има 25 години и пак во кој сака клуб да игра ќе може да игра, освен во Реал.
Зашто после ова не ми се верува веќе Реал да го земе.
На крај без двајцата ке остане Реал, ПСЖ до крај нема да се откажат од него, најверојатно затоа лани беа спремни Реал да платат јако обесштетување
Sent from my iPhone using Tapatalk
Свесен си дека ПСЖ во ситуацијава моментална не се прашува ништо а и самиот Мбапе се откажа од нив.