Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Така му дојде, намерно, пошто тоа време Рома имаше добар состав и цело време завршуваа пред Интер и Милан и Марли се нервираше дека Бум Шака Лака се курчеше и на таков начин одлучи да го негира и потценува играчот. :D

Зошто Рудимбе? Има некое значење или така ти дојде?

Така ми дојде, нешто за Ромањоли се фативмо со Пупоне.
Еве го првото Рудимбе на форумов

Новиот ГОАТ. Прекрасен избор, уште 2 години у трула атмосфера во најпреценетиот и најглупавиот клуб на светот. Честитки.

Дај боже до тогаш Винициус и Родриго 900 гола да дадат у Реал и да немаат потреба од желкава.

Да не се заборави најлудиот и најтажен момент у фудбалов у последниве неколку години - фановите на Реал му дадоа стоечки овации на Мбапе на Бернабе. :pos:

Новиот ГОАТ. Прекрасен избор, уште 2 години у трула атмосфера во најпреценетиот и најглупавиот клуб на светот. Честитки.

Дај боже до тогаш Винициус и Родриго 900 гола да дадат у Реал и да немаат потреба од желкава.
Брат види ја понудава, не реална е, ти не би прифатил?
За 2 години ќе има 25 години и пак во кој сака клуб да игра ќе може да игра, освен во Реал.
Зашто после ова не ми се верува веќе Реал да го земе.

Ко да знаеле преводот на Француски да го стават...

Брат види ја понудава, не реална е, ти не би прифатил?
За 2 години ќе има 25 години и пак во кој сака клуб да игра ќе може да игра, освен во Реал.
Зашто после ова не ми се верува веќе Реал да го земе.

Ако сакам да печалам, да. Ако сакам да оставам белег во фудбалот, не.
За 2 години може само да го продужи договорот со ПСЖ за нови милијарда евра бонуси пошто никој на планетава нема да му ја изедначи оваа сулуда плата.
Брзо горат ваквите глупчовци.

Сега му е мајката за у Реал за да напраи исчекор во кариерата, нешто слично ко што направи Роналдо.

Не ме јеби бе да го правдате. Очигледно е глупо дете и се претвара у новиот Погба.
Сигурен сум дека ништо позначајно нема да напраи у кариерата ако летово не потпише за Реал.

Среќен роЃенден патем.

На крај без двајцата ке остане Реал, ПСЖ до крај нема да се откажат од него, најверојатно затоа лани беа спремни Реал да платат јако обесштетување

Sent from my iPhone using Tapatalk

Свесен си дека ПСЖ во ситуацијава моментална не се прашува ништо а и самиот Мбапе се откажа од нив.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom