Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Во Сити нема да згреши што отиде. Ќе игра тимот за него.
Во Реал на пример ќе требаше и он да придонесува за тимот како што тоа го прави неуморно Бензема. А некако оваа сезона Халанд како да почна да попушта во иницијативата што ја има на терен.
Плус во Реал (настрана тоа што поради Бензема местото главен напаѓач е букирано за наредните 2/3 сезони), доаѓањето евентуално негово ќе значеше огромен притисок за инстант успех и прилагодување во тимот со постигнување на голови нон-стоп. Во Сити можеме и потполно да го подзаборавиме на некое време и да биде никому ништа.

Добра и не толку тешка одлука за Халанд.

Сити прераснува во чудовиште, нека му ја мислат во ПЛ фановите.

Браво за Сити. Вака се пазари играч.
Се надевам дека Пеп ќе ја прилагоди тактиката и ќе го уигра Халанд :)

Halland ima mokna rabotna etika. Plus mlad, mnogu perspektiven,gi ima site predispozicii za premier liga (i fizicki i fudbalski). Pod palkata na Pep ima da bleska. Samo da ne go jadat povredi,ostanatoto ke bide erotika.

Само да не почне Пеп да го игра заден везен.
Иначе браво, со овој ростер, ќе имаат уште многу титули во лигата.

Се надевам ќе излезат деталите околу договорот.
Баш ме интересира дали има некоја откупна клаузула што ќе му се активира за некоја година, како до сега што имаше.
Иначе супер трансфер и за Сити како екипа и за Халанд да расте како играч.

Се надевам ќе излезат деталите околу договорот.
Баш ме интересира дали има некоја откупна клаузула што ќе му се активира за некоја година, како до сега што имаше.
Иначе супер трансфер и за Сити како екипа и за Халанд да расте како играч.

Не верувам дека Сити се толку глупи да ги испуштат конците од рака на таков начин, не би личело на нив. Гледам и по плата го ставиле на исто со Де Брујне. Ако остане здрав, ке биде добар трансфер за Сити.

В година кога ќе го јадат пак во ЛШ, ќе пишуваат барсафанс дека слаби му се играчите на кељавиов.
Мизерија од епски размери. Милијарди евра има потрошено во последни 10 год, титула во ЛШ нема намирисано ни од далеку.

Да не се чудите кога повеќе време ќе е на терапија отколку на терен :)

В година кога ќе го јадат пак во ЛШ, ќе пишуваат барсафанс дека слаби му се играчите на кељавиов.
Мизерија од епски размери. Милијарди евра има потрошено во последни 10 год, титула во ЛШ нема намирисано ни од далеку.
Ако, така заслужуваат само вакви скапани екипи. Ни тие, ни ПСЖ ќе видат титула од ЛШ.
А овој последните година, година и пол во Бундес почна повеќе да го нема отколку да го има, во ПЛ кога ќе го собери некој копач од Барнли, има до крајот на сезоната да се чуди што му се случи.

Jas ne go razbiram hejtov kon vakvi klubovi kako City, Psg pa i Chelzi. Ednostavno ne mi e sfatliv. Go drpnale Haland, pa ako ne go drpnese City, ke go zemase nekoj Real, Barcelona ili bilo koj drugi moken klub. Prifatile nie ili ne, ovie klubovi osven parite nudat kolektiv i moznost za osvojuvanje tituli. Jebiga, koj mu e kriv na United, Arsenal, Barcelona i.t.n sto od top timovi so ogromna perspektiva postanuvaat senka na svojata istorija. Istorija ne se kupuva tuku se gradi, idninata momentalno e posvetla za ovie "plasticni" klubovi.

Jas ne go razbiram hejtov kon vakvi klubovi kako City, Psg pa i Chelzi. Ednostavno ne mi e sfatliv. Go drpnale Haland, pa ako ne go drpnese City, ke go zemase nekoj Real, Barcelona ili bilo koj drugi moken klub. Prifatile nie ili ne, ovie klubovi osven parite nudat kolektiv i moznost za osvojuvanje tituli. Jebiga, koj mu e kriv na United, Arsenal, Barcelona i.t.n sto od top timovi so ogromna perspektiva postanuvaat senka na svojata istorija. Istorija ne se kupuva tuku se gradi, idninata momentalno e posvetla za ovie "plasticni" klubovi.
Мака.

Немој вака, сега ќе дојде Игорче Купи-Продај да ти одржи лекција што е пластика и што е немање традиција.

Додуше и Дортмунд си имаат традиција - еве веќе 10 сезони гледаат трофеи на Гугл.

Многу сум несреќен значи. Неколку месеци штедев пари да си купам дрес од Барселона со името и бројот на Халанд, и сега ова. Дури и дресот на Фирпо од времето во Барселона го продадов за да имам доволно пари, покварениот во Сити отиде, наместо околи него да се гради проектот на Чави. А каква јака екипа му направија, со Траоре, Лук Де Јонг, Брајтвајт, Гарсија, Умтити, Ленгле. И Реал 0-4 го добија, све џабе. Платеник. :(

Falk rece deka e pajka. Znaci ke dojde.
Автоматски споено мислење:

Романо вика клаузулата е пониска од 75 милиони. Игорче на апарати.
Ne bas. Drug e problemot ama Siti bi trebalo tie 75m da prati. Prasanje e kolku cisti ke ostanat.

Немој вака, сега ќе дојде Игорче Купи-Продај да ти одржи лекција што е пластика и што е немање традиција.

Додуше и Дортмунд си имаат традиција - еве веќе 10 сезони гледаат трофеи на Гугл.
Go prebole Villareal? Gledam poleka se vrakjas ovde i pak se glupiras.

Многу сум несреќен значи. Неколку месеци штедев пари да си купам дрес од Барселона со името и бројот на Халанд, и сега ова. Дури и дресот на Фирпо од времето во Барселона го продадов за да имам доволно пари, покварениот во Сити отиде, наместо околи него да се гради проектот на Чави. А каква јака екипа му направија, со Траоре, Лук Де Јонг, Брајтвајт, Гарсија, Умтити, Ленгле. И Реал 0-4 го добија, све џабе. Платеник. :(
Zemi dres od Dembele. Vredi za site pari.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom