Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Ако сакам да печалам, да. Ако сакам да оставам белег во фудбалот, не.
За 2 години може само да го продужи договорот со ПСЖ за нови милијарда евра бонуси пошто никој на планетава нема да му ја изедначи оваа сулуда плата.
Брзо горат ваквите глупчовци.

Сега му е мајката за у Реал за да напраи исчекор во кариерата, нешто слично ко што направи Роналдо.

Не ме јеби бе да го правдате. Очигледно е глупо дете и се претвара у новиот Погба.
Сигурен сум дека ништо позначајно нема да напраи у кариерата ако летово не потпише за Реал.
Не го правдам, кој го ебе.
Цело мислење избришав кај што 100 мајки бев спремен да му искарам, али следеше демант во наредните 10 секунди.

Мала криза и одма гомна ќе изедевме.

Фала братко за роѓенденот. <3

Колку ги боли елиминацијата... После секоја наредна фаза на Мадрид во ЛШ има бомба дека ПСЖ го обновиле Мбапе. Не дека и у Мадрид ќе му биде лошо 80 - 100 милиона signing fee и 50 милиони бруто плата ваљда после даноци околу 30 ќе излезе (извор ДиМарцио или така нешто https://www.laitimes.com/en/article/3jzjw_40okp.html). Смешна е бомбава, пошто Реал беше спремен да плати отштета од 200 милиони на година од истек на договорот, не сме нафташи али сме најкомерцијалниот клуб у свет.

Ако сакам да печалам, да. Ако сакам да оставам белег во фудбалот, не.
За 2 години може само да го продужи договорот со ПСЖ за нови милијарда евра бонуси пошто никој на планетава нема да му ја изедначи оваа сулуда плата.
Брзо горат ваквите глупчовци.

Сега му е мајката за у Реал за да напраи исчекор во кариерата, нешто слично ко што направи Роналдо.

Не ме јеби бе да го правдате. Очигледно е глупо дете и се претвара у новиот Погба.
Сигурен сум дека ништо позначајно нема да напраи у кариерата ако летово не потпише за Реал.

100 милиони само за да стаи еден потпис.
50 милиони по сезона.

200 милиони за 2 години ретко кој играч би ти одбил.А притоа да си во тим што атакува на титула во ЛШ.

Се сложувам со тебе дека Реал е далеку по просперитетен тим, ама па и ПСЖ е тим што секоја година се бори/има амбиции да освои ЛШ, ко луди фрлаат пари и носат звезди. Гарант и летово ќе истурат некоја вреќа пари за играчи. Секогаш пред почеток на ЛШ барем на хартија се фаворити, сакаат да дигнат бренд и да остават некој белег и не штедат на тоа.

На страна тоа што е млад, луд и црнец од франција. Па за 2 години, на негови 25-6, со 200 милиони евра на сметка ќе може да бира нов договор или пак друг клуб, каде што како што тргнало со плати и бонуси нема да ме чуди да добие 50 милки по сезона како слободен играч.
Нормално ако успее да се гради правилно ко играч, ако не се испоциганчи како Погба или ако не го понесе славата како многу други млади играчи што биле таленти и пропаднале ко мојот тикет.

Околу болдот, мислам дека веќе почна да се јавува таа ароганција кај него, не го пратам многу ама ко да почнал да поприма од Нејмар баш од она циганското.

Тоа што ќе го прави во Реал го прави и во Псж,пак ќе биде најдобар стрелец и освојувач на домашното првенство,пак ќе биде во тим фаворит за освојување ЛШ и ќе биде најголема легенда во Париз ако освојат во овие 2 години со него.Ќе ги урне сите рекорди во Франција.И пак после тоа на 25 години ќе може да продолжи каде сака башка што ќе заработи премногу премногу пари...Мислам дека најпаметен избор му е да остане во ПСЖ.

Браво за Сити. Вака се пазари играч.
Се надевам дека Пеп ќе ја прилагоди тактиката и ќе го уигра Халанд :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom