Uli Hoeneß
Präsident
- Член од
- 6 август 2010
- Мислења
- 14.568
- Поени од реакции
- 26.724
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не го правдам, кој го ебе.Ако сакам да печалам, да. Ако сакам да оставам белег во фудбалот, не.
За 2 години може само да го продужи договорот со ПСЖ за нови милијарда евра бонуси пошто никој на планетава нема да му ја изедначи оваа сулуда плата.
Брзо горат ваквите глупчовци.
Сега му е мајката за у Реал за да напраи исчекор во кариерата, нешто слично ко што направи Роналдо.
Не ме јеби бе да го правдате. Очигледно е глупо дете и се претвара у новиот Погба.
Сигурен сум дека ништо позначајно нема да напраи у кариерата ако летово не потпише за Реал.
Do majka mu dojde rabotata.
ОхохохохоххохобиBreaking | Le Parisien report that PSG & Kylian Mbappé have agreed in principle to a 2-year contract extension. More follows.
Ако сакам да печалам, да. Ако сакам да оставам белег во фудбалот, не.
За 2 години може само да го продужи договорот со ПСЖ за нови милијарда евра бонуси пошто никој на планетава нема да му ја изедначи оваа сулуда плата.
Брзо горат ваквите глупчовци.
Сега му е мајката за у Реал за да напраи исчекор во кариерата, нешто слично ко што направи Роналдо.
Не ме јеби бе да го правдате. Очигледно е глупо дете и се претвара у новиот Погба.
Сигурен сум дека ништо позначајно нема да напраи у кариерата ако летово не потпише за Реал.