Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Не ги пратам многу ПСЖ, али дискусијава ме натера да видам како му оди на Меси у мртвата лига. Еден гол и пет асистенции... :oops: тажно во најмала рака, прошла сезона во Барса имал 30 гола и 9 асистенции.

Нема што да се лути и да колне, Карагер е сосема во право
Карагер глуп, Леси поглуп!
Ќе почнат да се колнат по твитер!

Не знам што се кези овој црепот @МаксАлегри кога Марсијал е класа над сите нивни напаѓачи, и Јувентус покажаа интерес, ама овој форсирал да игра во Шпанија.

Ваљда се смее на тоа колку е глуп Марсијал, и каква кариера можеше да има, да се залагаше барем 30% повеќе.

Не знам што се кези овој црепот @МаксАлегри кога Марсијал е класа над сите нивни напаѓачи, и Јувентус покажаа интерес, ама овој форсирал да игра во Шпанија.
Ќе може да ја објасниш класата на Марсијал? Некако барем? Низ бројки, факти, било што?

Ќе може да ја објасниш класата на Марсијал? Некако барем? Низ бројки, факти, било што?

IMG_20220124_233438.jpg

Сепак најголем фејл е што пробал да и се ували на ќерката на Мурињо.

Mарсијал за мене лично е млад Мората. Онај истиот во првата сезона кога пристигна од Реал.

Извини што се видовме работава.

Ева, човек ме изненади, без заебанција, не сум те приметил до сега и одма со навреди, полека малце.

А црепот да ти објасни што е смешно, напаѓач донесен за 60 милиони пред 6 години, сега го испраќаат на позајмица во второ класен тим од Шпанија.

Го паметам целиот хајп што беше за него.

Ни бил, ни е класа.
Единствено за него што може да се каже е дека можеше да биде класа. Добар играч е Тони ама очигледно нема психа и работна етика за да биде врвен, иако предиспозициите ги има.

За Мората, Бернадески и слични кловнови е Роналдо дебелиот.
Тоа што е флегма и има периоди кога има бубачки во главата е друга работа.
Како и да е, мислам дека Јувентус со тапани би го зеле да сакаше да оди таму.

Извини што се видовме работава.

Ева, човек ме изненади, без заебанција, не сум те приметил до сега и одма со навреди, полека малце.

А црепот да ти објасни што е смешно, напаѓач донесен за 60 милиони пред 6 години, сега го испраќаат на позајмица во второ класен тим од Шпанија.

Го паметам целиот хајп што беше за него.
Второ класен тим у Шпанија кој е во трка за титулата со Реал. :D

Единствено за него што може да се каже е дека можеше да биде класа. Добар играч е Тони ама очигледно нема психа и работна етика за да биде врвен, иако предиспозициите ги има.

Па секогаш кога ќе одиграше една добра сезона и наместо да оди ниво погоре, паѓаше во депресија, дали ради жени, дали ради бројки на дресот и последно ги утна сите можи зицери и пропадна. А на добар пат беше, пак го викнаја за репрезентација, ама џабе ко е теле.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom