Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
стореното на фудбалскиот терен може да каже кој кого да критикува, а да го правдаш карагер не е баш паметно
Дали тоа што направил Меси на фудбалскиот терен во изминатите 15тина години го менува фактот дека досега не покажа апсолутно ништо во ПСЖ?

Дали тоа што направил Меси на фудбалскиот терен во изминатите 15тина години го менува фактот дека досега не покажа апсолутно ништо во ПСЖ?
Само фанови на Барса сФе му се прашта. :D

Што треба да покаже друже? Си го лади курот,лагано ќе ја освојат лигата и веќе бегаат 20 бодови.Во ЛШ е друга приказна таму игра како што треба и има веќе 5 голови,сите знаеме дека замина таму за да ја освои таа титула.

Што треба да покаже друже? Си го лади курот,лагано ќе ја освојат лигата и веќе бегаат 20 бодови.Во ЛШ е друга приказна таму игра како што треба и има веќе 5 голови,сите знаеме дека замина таму за да ја освои таа титула.
Одличен изговор и оправдување за однесувањето како лигуш поради тоа што доби заслужена критика.

Последно уредено:
Ако го боли вистината нека се пензионира не да се понаша ко 12 годишњак кој нема да го пуштат на матура.

Ако го боли вистината нека се пензионира не да се понаша ко 12 годишњак кој нема да го пуштат на матура.
те гледам беше спремен да го замениш заев,ама се најде и некој поглуп од тебе
Автоматски споено мислење:

Дајте ќе укинеме се и форум и интеренет само не дај боже да се критикува Меси и Меси Фан бојс.
реални критики можат да паднат зошто не успеа на висок дострел со аргентина ,али за клупскиот фудбал оти не се замарал во псж во помочаната франција - си немал оџата работа

реални критики можат да паднат зошто не успеа на висок дострел со аргентина ,али за клупскиот фудбал оти не се замарал во псж во помочаната франција - си немал оџата работа
Ти ја гледам и твојата интелегенција штом немаш факти мора да се спуштиш на нивото на твоите претци од плеистоценска епоха за да браниш деген кој никад не покажал човечки осовини повеќе од алчност.

Ти ја гледам и твојата интелегенција штом немаш факти мора да се спуштиш на нивото на твоите претци од плеистоценска епоха за да браниш деген кој никад не покажал човечки осовини повеќе од алчност.
Предна-осовина-шуплива-38X110MM.jpeg
се извињавам, морав :pos: :LOL:

Беш га никад не сум го сакал миџетот, не оти сега ова со ванаби аналитичарот, па ај јас модерен да пишам против него. Шпанско многу не ме занима, ама од времето на Стоичков со задоволство сум ја гледал Барса, откако дојде кускулево, дали 4-5 целосни утакмици сум им изгледал. Само не е на место некој да се прави поголем католик од папата, па затоа и не оправдувам мрсење м*да за некого, посебно кога на тој веќе кариерата му е дебело на залез! Нека го остават на раат, он сам во главата си има доста звуци не му треба Карагер!

Па чим е помочана франција без замарање треба да доминира ипак е бог. Секое дно го допре во ПСЖ

Не ги пратам многу ПСЖ, али дискусијава ме натера да видам како му оди на Меси у мртвата лига. Еден гол и пет асистенции... :oops: тажно во најмала рака, прошла сезона во Барса имал 30 гола и 9 асистенции.

Нема што да се лути и да колне, Карагер е сосема во право

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom