Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Јович е типичен пример како не треба да се понаша еден фудбалер, треба да го има во учебници и кога ќе почнат од мали нозе да тренираат да му го посочат неговиот пример како да не прават младите фудбалери :)
Србенда глупава, зелкар.

Се почна да му пропаѓа откако почна да се мотка со онаа бившата на Љаиќ.

Ковачиќ, Одриозола, Себаљос, Љоренте, Тео, Брахим, Мариано... Вини, Родриго, Асенсио горе-долу. Нема да ме чуди Одегард, Раинер и Кубо да го снајди исто. :facepalm:

Ковачиќ, Одриозола, Себаљос, Љоренте, Тео, Брахим, Мариано... Вини, Родриго, Асенсио горе-долу. Нема да ме чуди Одегард, Раинер и Кубо да го снајди исто. :facepalm:
Сите купени како играчи за ротација кои не се пробија во прв тим.
Сите заедно имаат дупло, а ме мрзи да бројам можно е и тродупло повеќе титули од Атлетико како тим.
80% од овие играат прв тим во клубовите каде што се продадени/позајмени.
Како тоа се заебани од Зидан?

Гледам Милан-Торино моментално, случајно ја отварам темава и го читам Брахим и се дешава ова:

... и си викам ете зошто не успеале во Реал. :icon_mrgr:

Гледам Милан-Торино моментално, случајно ја отварам темава и го читам Брахим и се дешава ова:

... и си викам ете зошто не успеале во Реал. :icon_mrgr:
Интересна песна во позадина.

Интересна песна во позадина.
Дере некое домашно црвено, слуша Не вјерује срце памети, кај и да е ќе стигне до Баја Мали Книнџа, Томпсон и Војо Стојановски. Све ќе избие од него.
У 2 и 40 ќе се скара со Васко Реал у фан клуб Реал за Винициус.

Дере некое домашно црвено, слуша Не вјерује срце памети, кај и да е ќе стигне до Баја Мали Книнџа, Томпсон и Војо Стојановски. Све ќе избие од него.
У 2 и 40 ќе се скара со Васко Реал у фан клуб Реал за Винициус.

tell me a better combo ill wait

0-EBD3878-7204-4194-8-BEC-4-F32-C0706-EAD.jpg

Ќе умреш чекајќи.
Едноставно не постои појака коНбинација од Смедеревка и кисела вода. Боговски напиток таканаречен ШПРИЦЕР.
Пиеш тон, све осеќаш. Сабајле Хирошима ти се дешава у организам после турско кафе. Очај вадиш од себе.

И мене баш ме Интересира како овие играчи се заебани од Реал и што е тоа слично ќе ги снајде овие на крај што ги наброја?

Сеа приметувам, добар алкохоличар си, си го испоштувал светото - литро со литро.
Има некои педерчиња ќе поебат литро ипол вода со литро Смедеревка. нот кул. Плус пола литро швепс. Класично сквернавење на Шприцерот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom