Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Најдобра лига во свет, има се може се, нема гревно купување по 18 рати плус играчи од младински школи, топки и нов акумулатор за комбето на секретарот на клубот како во Италија.
Аха, затоа имаат 1 бод после 17 одиграни кола, ќе испаднат од ПЛ и ќе се вратат 2045 година здравје. Тоа ти е пример како не треба да работат клубовите без оглед на тоа што е најдобра лига и тимовите имаат највеќе пари.

Најдобра лига во свет, има се може се, нема гревно купување по 18 рати плус играчи од младински школи, топки и нов акумулатор за комбето на секретарот на клубот како во Италија.
Да, и пак една Аталанта со екипа составена од играчи купени за еден и пол цинцилатор и 2 милиони евра ќе игра полуфинале у ЛШ а Борнмут и Соланке ќе се крепат у Чемпионшип. Ебате менаџирањето на парите.

Аха, затоа имаат 1 бод после 17 одиграни кола, ќе испаднат од ПЛ и ќе се вратат 2045 година здравје. Тоа ти е пример како не треба да работат клубовите без оглед на тоа што е најдобра лига и тимовите имаат највеќе пари.
Форсам бе :D

Atlético Madrid have submitted a loan offer to Lyon for striker Moussa Dembélé. Rudi Garcia and Juninho will not oppose his departure. (Source: L’Equipe)

Breaking | Football agent Bruno Satin tells Canal + that Mauricio Pochettino's transfer priority at PSG is to sign Sergio Agüero at the end of this season.

Како успеа Халер несреќата да се протне во Ајакс да ми е да знам само, агентите на вакви пропалици злато вредат.

Како успеа Халер несреќата да се протне во Ајакс да ми е да знам само, агентите на вакви пропалици злато вредат.

На стара слава. Ќе билда статистика сега пак против RKC, PEC и VVV.

2016та го поврзуваа со Свонси. Колку ми беше криво тогаш што не го потпишаа. И него и Зијех

1610112078382.png

Со тренерот Тен Хаг заедно биле и во Утрехт.

Виљареал го раскина договорот со Кубо, читам во темата за официјални трансфери дека од Реал го пратиле веќе на позајмица во Гетафе.
Прашањето ми е зошто не му дадоја од Виљареал никогаш поголема минутажа, секогаш влегуваше последните 10 минути пред крајот на натпреварот, а кога и да влезеше не беше воопшто лош.

PSG's negotiations with Tottenham over the signing of Dele Alli are progressing well. (Source: RMC Sport)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom