Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Ибра е бренд, ако збориме за фудбал Џеко е подобар, али ЈБГ овој првиов е јаако поненормален од Џеко и тако то!

tenor.gif

Вие па одма се фаќате за секој што ќе кажи нешто.....ве заболи за мислењето на некојси fennel шо смета дека Џеко е подобар од Ибра....од километар се познава дека се заебава :D

Вие па одма се фаќате за секој што ќе кажи нешто.....ве заболи за мислењето на некојси fennel шо смета дека Џеко е подобар од Ибра....од километар се познава дека се заебава :D
А шо работа имат друга :D

Едно врапче ми шепна дека Коста оди во Фенербахче а Кавани во Атлетико :свиркам::свиркам:

Никогаш во мојот живот нема да ти го заборавам кога 2 пати му ја протна на Давид Луиз меѓу нозе и во твој уникатен El Pistolero стил му ја уништи кариерата пред цела Европа. Дефиниција за 9-ка што треба да биде, како да дава голови и да решета и маме да ебава. Фала ти за се човеку.

4.jpg

Никогаш во мојот живот нема да ти го заборавам кога 2 пати му ја протна на Давид Луиз меѓу нозе и во твој уникатен El Pistolero стил му ја уништи кариерата пред цела Европа. Дефиниција за 9-ка што треба да биде, како да дава голови и да решета и маме да ебава. Фала ти за се човеку.

Прегледај го приврзокот 267825

Кои патетики, прво го псуеа дека не сакал да си оди, бил себичен, дебел и пропаднат, а од кога буквално го избркаа од клубот, никогаш немало да го заборават и вечно ќе му биле благодарни.

Fake клуб со fake навивачи, совршено си одговараат.

Последно уредено:
@Донев и @Uli Hoeneß утре на готовс во темата Официјални трансфери/позајмици. :D

Неможеш со @Uli Hoeneß
Јас пред некое време за еден трансфер, гледам на твитер постирано пред 5 минути...викам нема шанси да го има на кајгана. Отварам темата со Официјални трансфери, Uli веќе постирал пред 4 мин.

Неможеш со @Uli Hoeneß
Јас пред некое време за еден трансфер, гледам на твитер постирано пред 5 минути...викам нема шанси да го има на кајгана. Отварам темата со Официјални трансфери, Uli веќе постирал пред 4 мин.
Он пред 7 мин постирал хахаха

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom