Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Види сеа вака, Ибрахимович е 48 накај 65 години, не трча, стои пред гол, и пак ти е појак од пример Џеко, кој е ист тип на играч.
Ибра е бренд, ако збориме за фудбал Џеко е подобар, али ЈБГ овој првиов е јаако поненормален од Џеко и тако то!

Мислам дека најмногу ради добрата цифра го продадоа. 30 милион, а и бонусите се ептен лесно остварливи, 2 милиони ако изигра 10 утакмици и 8 ако влезат Лига Европа. 40 милиони не се малку за играч што не е стандарден, сепак дели минутажа со Роберто.
И тоа во време на корона на паднати цени.

Firpo go dadoa vo Wolws so Semedo ili kje go cuvaat za stanovite na Mesii da gi potpolnuva? :icon_lol:
Мора некој да отавра прозори, да проветрува! Во Милано е влажно, ако не проветруваш ќе скапе мебелот ;)

Семедо го продадоа, уште Депај да го донесат и комплетни се.

И на нас ни фали еден и на Вас, штета што вие не можете да го купите.:rolleyes:

Види, овој трансферот на Семедо и купувањето на Дест е класичен потег на мал клуб. Продава играч кој е поскап и подобар, за да купи поефтин и полош. Не знаеш дали се работи за Барса или за Барнли.

Дали е вистина дека Јувентус го потпишал Рицоли на фри трансфер?
Доживотни договори имаат со неколку судии хехехе
Автоматски споено мислење:

Ибра е бренд, ако збориме за фудбал Џеко е подобар, али ЈБГ овој првиов е јаако поненормален од Џеко и тако то!
Дали си ти озбилен што збориш?

Последно уредено:

Не знам колку би било вистина, ама според мене Рудигер во Челзи е можда и најдобриот стопер, а играше и голема улога во трансферите на Вернер и Хаверц.

Не знам колку би било вистина, ама според мене Рудигер во Челзи е можда и најдобриот стопер, а играше и голема улога во трансферите на Вернер и Хаверц.

Заминува сигурно. Данската барбика мора да игра, наше дете е.
Во моментов не е, ама беше две сезони во лабилен Челзи со лабилна одбрана. И со Конте и со Сари.

Bayern ke go vrati Götze? Flick sakal upravata odbiva.

Alcnosta na Götze go ubiva sramot. Tuku nisto protiv Baern razbirlivo e deka igrac bi sakal da odi tamu ama ne toj so negova transfer-istorija.

Hansi Flick: "Mario Götze? He's currently not an option for us. You have to leave it at that"

On their phone call: "I've always had contact, with many players from the NT, especially Mario Götze because he had a difficult phase, so he needs special support"

[@SkySportNewsHD]

Втора сеќа, ќе тераат до трет обид?

Не знам. Ти што мислиш?

Не знам. Ти што мислиш?
Па не сум Ванѓа ни јас, него муабетот ми е, пипање на ситуација е или има нови моменти? Оти полани( или лани беше?) се ужежа работата, добивте корпа, сега има нешто ново или само верувањето дека на Одои повеќе му лежи Бундес лига, па ќе дојде да развива каиера? Не е тролање, чисто прашање!

Па не сум Ванѓа ни јас, него муабетот ми е, пипање на ситуација е или има нови моменти? Оти полани( или лани беше?) се ужежа работата, добивте корпа, сега има нешто ново или само верувањето дека на Одои повеќе му лежи Бундес лига, па ќе дојде да развива каиера? Не е тролање, чисто прашање!

Како што реков, не знам. Објавив од Телеграф за интерес за позајмица. Можно е, да е вистина. Перишиќ и Кутињо си отидоа.
Има потенцијал играчот. Баерн ќе имаат секој трет ден натпревар така да ќе имаат потреба од уште еден офанзивец, а поради тоа и ќе добива колку толку минутажа.
Јас би сакал да биде работата па наредно лето и да биде откупен, зошто ако дојде верувам дека добро ќе му се развива кариерата во таква добра средина.

Заминува сигурно. Данската барбика мора да игра, наше дете е.
Во моментов не е, ама беше две сезони во лабилен Челзи со лабилна одбрана. И со Конте и со Сари.
Ако заминува сигурно, тогаш веќе е голем проблем за Челзи. Знам дека го доведоа Силва, ама колку ќе можат да се потпрат на него цела сезона, е тоа не сум сигурен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom