Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Prv pat slusam vaginaleti da se stavaat u gz...
Во друга тема ќе се разбериме кај се ставаат :)
Автоматски споено мислење:

Нели Шака Лака ме прашуваше бе за Ариас вчера дека Рома биле заинтересирани, од кај испадна сега Леверкузен ?

Нели Шака Лака ме прашуваше бе за Ариас вчера дека Рома биле заинтересирани, од кај испадна сега Леверкузен ?
За другар прашуваше :icon_lol:

Не знам, можда биле заинтересирани, ама еве се цитирал Романо дека и претходно има објавено.

Го чепнаа иначе за Суарез пошо напиша хере ви го, а работата се зафркна, а овај му врати донт вори. Не знам од каде е толку сигурен, ама може да му е еден од ретките фејлови, мислам дека избрзува кога е Барса во прашање, не е исто како со нормалните клубови, овде циркузи, пресврти и драми се редовна појава.

Не знам, можда биле заинтересирани, ама еве се цитирал Романо дека и претходно има објавено.

Го чепнаа иначе за Суарез пошо напиша хере ви го, а работата се зафркна, а овај му врати донт вори. Не знам од каде е толку сигурен, ама може да му е еден од ретките фејлови, мислам дека избрзува кога е Барса во прашање, не е исто како со нормалните клубови, овде циркузи, пресврти и драми се редовна појава.
Јас мислам на крај пак Суарез ќе заврши во Атлетико, не им одговара на Барса да се ценкаат

Јас мислам на крај пак Суарез ќе заврши во Атлетико, не им одговара на Барса да се ценкаат
Ќе се дознае за брзо изгледа, не одговара на Барса да плати 14 нето или тоа ти е преку 30 бруто во Шпанија, ама вештерот Барто има некои математики само него познати, можно е да тера инает поради случајот со Гризман кога не им попушти цена Атлетико па после и ги тужеше, не знам. Иначе до тогаш перфектни односи имаа Барса и Атлетико.

According to @Gazzetta_it during the weekend Juventus tried to sign Cavani offering him a 2 years contract at 8M€/yr. Cavani wanted 12M€ and rejected the offer. Then Juventus went ahead with Morata.

Не му пропадна и поради ова трансферот во Бенфика ?

Бартомеу бара 10м за суарез атлетико нема ни цент да дадат што значи пропаѓа најверојатно

Никогаш не треба да се сомневаш во лордот here we go! Романо. :D

According to @Gazzetta_it during the weekend Juventus tried to sign Cavani offering him a 2 years contract at 8M€/yr. Cavani wanted 12M€ and rejected the offer. Then Juventus went ahead with Morata.

Не му пропадна и поради ова трансферот во Бенфика ?
И кај планира да оди...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom