Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Никогаш не треба да се сомневаш во лордот here we go! Романо. :D

Ме бендиса ова на крајот : Luis va a ser rojiblanco ! Убо звучи :)
Автоматски споено мислење:

Eib6UY6WoAAqGeu.gif

И Суарез бара куќа во Мадрид
Нека го побара Торес, тој издава апартмани во La Finca :rolleyes:

Последно уредено:
Хахахах 60мил, хахаххаа што им е бе :pos:
Чим за Лингард сакате да дадете 30 милки, за играч што се изгуби против половичен Лутон, за Миланчо под 100 милки не треба муабет уопште да праи периката :D

Чим за Лингард сакате да дадете 30 милки, за играч што се изгуби против половичен Лутон, за Миланчо под 100 милки не треба муабет уопште да праи периката :D
Корона тајм :)

FB_IMG_1600810630926.jpg
:свиркам:

Лингард 30 милиона. :D
Шкриниар е кражба за 60... :D
Не е Шкринијар кражба таман се парите ама за Џеси немам коментар :) Уствари со кој памет некој сака воопшто да го купи Џеси Лингард.

Не е Шкринијар кражба таман се парите ама за Џеси немам коментар :) Уствари со кој памет некој сака воопшто да го купи Џеси Лингард.

За година дена кога ќе направи фри трансфер кај вас, ќе вртиш исти муабети ко за Суарез (oд овие најновиве) :icon_lol:

За година дена кога ќе направи фри трансфер кај вас, ќе вртиш исти муабети ко за Суарез (oд овие најновиве) :icon_lol:
Ја сеа, оти ми вадиш муабети ? 60 милиони се таман за Шкринијар, денешно време на оваа криза е топ.
Колку треба 100 да бараат ? :)

Ја сеа, оти ми вадиш муабети ? 60 милиони се таман за Шкринијар, денешно време на оваа криза е топ.
Колку треба 100 да бараат ? :)

За лорд Лингард зборам јас, батево не е толку битен и величенствен :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom