Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не е за Атлетико тој! Вие правите 3 шанси за утакмица, а он знае секоја четврта да ја погодуваЈас мислам дека Мората ќе изигра само една сезона за Јувентус и нема да го откупат,ќе се врати назад во Атлетико наредна сезона кога ќе му истечи договорот на Коста.
До вчера не отру колку Џеко не бил за во јуве, за сега да пишиш за Мората, човече дај некогаш прелистај си што пишуваш вака сам се демантираш..Мората е пропаднат фудбалер, и за без пари да то го дадат е лоша зделка. Кога веќе нема пари Јувентус за трошење Џеко беше многу подобра опција.
До вчера не отру колку Џеко не бил за во јуве, за сега да пишиш за Мората, човече дај некогаш прелистај си што пишуваш вака сам се демантираш..
Мене Мората ми изгледа добар трансфер за Јуве, колку ќе игра и колку голови ќе даде, повеќе зависи од Кики и Дибала! Ако влезе у шема со нив, ќе се офајди Јуве!
Со Кедира, ќе фатат место за во ЛШ 100%, а можно е и да им парираат на сити и Ливерпул за титула...
Долг е трансфер периодотТи реков дека кога некој играч кој е полуинвалид или има повеќе од 27 години го поврзуваат со Јунајтед, веста е едноставно глупа и лажна.
Го гледаш Даглас Коста да игра за Јунајтед? Толку и овај ќе игра.
Не го гледаме Даглас Коста, ама и Санчо не го гледаме.Ти реков дека кога некој играч кој е полуинвалид или има повеќе од 27 години го поврзуваат со Јунајтед, веста е едноставно глупа и лажна.
Го гледаш Даглас Коста да игра за Јунајтед? Толку и овај ќе игра.
Долг е трансфер периодот![]()
Овај е тој ?Може да трае уште 6 месеци, ова сигурно нема да се случи. Полуинвалид, во години, па уште играч од средината, каде Манчестер има 7-8 фудбалери. Ова е полошо од трампата на Фирпо за Лаутаро. Не знам кој и зошто штанца вакви вести, ама стварно се потполно бесмислени.
Овај е тој ?
Barcelona defender Junior Firpo’s agent travels to Bergamo to continue talks with Atalanta today.
The 24-year-old left-back was linked with Juventus and Inter earlier this summer, but La Dea seem like the most plausible destination for the former Real Betis man.
Tuttomercatoweb claims his agent arrives in Bergamo today, to take a closer look at the Orobici setup and discuss terms with the Bergamaschi.
The report claims Firpo should expect to lower his salary in Bergamo. He currently makes €1.4m a season plus bonuses at Barcelona, reaching around €1.7m in total.
Atalanta want to lower the fixed salary to around €1.2m, but possibly surpassing €1.7m if all of La Dea’s targets are achieved.
The deal is not closed, but the outlet claims an agreement could be reached in the next few hours.
Тој. Дечкото вреди ни повеќе ни помалку 41 милион евра, чисто да знаеш. Во Барселона има стартувано два пати, еднаш влезе како резерва, и три пати го пуштија на загревање, ама не влезе во игра.
Овој е таман за Аталанта, за назад не го бива ама напред ќе изигра нештоОвај е тој ?
Barcelona defender Junior Firpo’s agent travels to Bergamo to continue talks with Atalanta today.
The 24-year-old left-back was linked with Juventus and Inter earlier this summer, but La Dea seem like the most plausible destination for the former Real Betis man.
Tuttomercatoweb claims his agent arrives in Bergamo today, to take a closer look at the Orobici setup and discuss terms with the Bergamaschi.
The report claims Firpo should expect to lower his salary in Bergamo. He currently makes €1.4m a season plus bonuses at Barcelona, reaching around €1.7m in total.
Atalanta want to lower the fixed salary to around €1.2m, but possibly surpassing €1.7m if all of La Dea’s targets are achieved.
The deal is not closed, but the outlet claims an agreement could be reached in the next few hours.