Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
не ја гледам поентава на ниско буџетниве трансфери што ги објавувате во официјални?
А која е поентата на објавување трансфери, за кои сите веќе слушнале? Видиш, исто срање.

Кој тоа сите бе дедо мраз???
Ти не гледаш поента во објавување на второ разредни трансфери, јас не гледам поента во објавување на Хазард во Реал и слични, за кои знае цел свет дека направиле трансфер.

Прво не знам зашо и со која логика барате таков брз и тотал фудбал во Италија, тоа никад не ја красело лигата нит па верувам дека во иднина ќе биде главна одлика иако секако дека треба натака да се стремат екипите.

Башка што калчото доста долго време стагнираше и покрај Јувентус двете други големи екипи беа огромно дно долги години но се менуваат работите и таму, почнаа да се прават подобри трансфери, стадиони итн итн.

Можеби еден ден ќе дочекаме пак калчото да биде нумеро уно.

Како курва им го нудат, стварно не знам што замара Зидан и што не го земат веќе. Одличен играч за 70 милиони може да имаат, башка и може да се отарасат од Бејл во некоја трампа понуда. Ако чекаат, ќе дое некој друг клуб и ќе им го здипли од пред нос, очајно не сака да потпише договор со Тотенхем.

Не можам да тврдам ама ептен неверојатно ми е ова, па и за 70м.
За цената таа ќе е, последна година од договор е, башка јавно има изјавено дека нема да продолжи договор со Тотенхем и дека сака нов предизвик. Кога станува збор за Реал, има кажано дека нема он да побара да го земат, али доколку стигне понуда за него од нив без размислување би ја прифатил.
Мене едно ми е неверојатно само, еврејот да се дрзне сам да ги исконтактира Реал.

Во последна година од договор е, долго време се врти таа цена.

За цената таа ќе е, последна година од договор е, башка јавно има изјавено дека нема да продолжи договор со Тотенхем и дека сака нов предизвик. Кога станува збор за Реал, има кажано дека нема он да побара да го земат, али доколку стигне понуда за него од нив без размислување би ја прифатил.
Мене едно ми е неверојатно само, еврејот да се дрзне сам да ги исконтактира Реал.

Не знаев искрено дека е у последна година од договор.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom