- Член од
- 5 март 2018
- Мислења
- 17.986
- Поени од реакции
- 20.875
А ти шо подразбираш под брз фудбал ?Pa nema vrska deka brz igraat bez razlika sto igraat ofanzivno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А ти шо подразбираш под брз фудбал ?Pa nema vrska deka brz igraat bez razlika sto igraat ofanzivno
JuventusА ти шо подразбираш под брз фудбал ?
А која е поентата на објавување трансфери, за кои сите веќе слушнале? Видиш, исто срање.не ја гледам поентава на ниско буџетниве трансфери што ги објавувате во официјални?
А која е поентата на објавување трансфери, за кои сите веќе слушнале? Видиш, исто срање.
Ти не гледаш поента во објавување на второ разредни трансфери, јас не гледам поента во објавување на Хазард во Реал и слични, за кои знае цел свет дека направиле трансфер.Кој тоа сите бе дедо мраз???
Аа нема грешкаJuventus![]()
Total fudbal, sansi na sekoi 2-3 min, direkt fudbal, bez pimplanje u napadot..А ти шо подразбираш под брз фудбал ?
Total fudbal, sansi na sekoi 2-3 min, direkt fudbal, bez pimplanje u napadot..
Takov fudbal mozes da najdes samo vo Bolivia 1 liga,koga igraat Real Potosi i Bolivar,po nekad znaat i San Jose da igraat takaTotal fudbal, sansi na sekoi 2-3 min, direkt fudbal, bez pimplanje u napadot..
Во последна година од договор е, долго време се врти таа цена.Не можам да тврдам ама ептен неверојатно ми е ова, па и за 70м.
За цената таа ќе е, последна година од договор е, башка јавно има изјавено дека нема да продолжи договор со Тотенхем и дека сака нов предизвик. Кога станува збор за Реал, има кажано дека нема он да побара да го земат, али доколку стигне понуда за него од нив без размислување би ја прифатил.Не можам да тврдам ама ептен неверојатно ми е ова, па и за 70м.
Во последна година од договор е, долго време се врти таа цена.
За цената таа ќе е, последна година од договор е, башка јавно има изјавено дека нема да продолжи договор со Тотенхем и дека сака нов предизвик. Кога станува збор за Реал, има кажано дека нема он да побара да го земат, али доколку стигне понуда за него од нив без размислување би ја прифатил.
Мене едно ми е неверојатно само, еврејот да се дрзне сам да ги исконтактира Реал.