Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Италија веќе неколку сезони не е дефанзивна лига. Шпанија е далеку подефанзивна. Проблемот тука е што Интер нема играчи кои ќе го ранат Лукаку.
Никој не ти е крив што не си слушнал за Дамброзио.

Џабе муабетов и така Лукаку нема да го види никој во дрес на Интер, нот гона хепен

Не ми е јасно цената на Силесен како му порасна 20м евра, од Ајакс во Барса за 13м евра, после три години седење на клупа едвај 10 утакмици изиграни оди во Валенсија за 35м евра.o_O

Не ми е јасно цената на Силесен како му порасна 20м евра, од Ајакс во Барса за 13м евра, после три години седење на клупа едвај 10 утакмици изиграни оди во Валенсија за 35м евра.o_O
Се очекува и Барса да го земе Нето од Валенсија за иста сума како што разбрав, само праат некои глупости ради ФФП.

Нели Барселона и Валенсија си ги сменија голманите? Ваљда некое изедначување на цените е

Се очекува и Барса да го земе Нето од Валенсија за иста сума како што разбрав, само праат некои глупости ради ФФП.
Нето потпиша за Барса, за 26м евра, 10м помалце од Силесен.

Нели Барселона и Валенсија си ги сменија голманите? Ваљда некое изедначување на цените е

нека си изедначуваат они колку сакаат, мене не ми и јасно вредонста на Силесен како ја процениле на 35м евра, кога 3 години седи на клупа.Со овој трансфер влева во топ5 најскапи голмани.

па ја да сум у управата, до 40 години ќе го терам да остане Кики, до пензија.. Таков играч ти треба, без разлика што има 33 години... Ене Тоти на 50 години фаца на Рома им беше, од кога замина пропаднаа.. 90% маркетингот Тоти им го држеше.. И да, во денешниот фудбал не се гледа само да освоиш ЛШ, ене Интер пред 10 год освоија и после тоа пропаднаа, нашиве интераши животот си го скратија гледајќи очобол 9 години..
Цела среќа што не си :coffee:

Нето потпиша за Барса, за 26м евра, 10м помалце од Силесен.

нека си изедначуваат они колку сакаат, мене не ми и јасно вредонста на Силесен како ја процениле на 35м евра, кога 3 години седи на клупа.Со овој трансфер влева во топ5 најскапи голмани.
Како што пишаа, некое изедначување е за ФФП. Нето е 26+9. Можеа 70 за 70 да направат, исто им се фаќа :) иначе добар голман е Силесен, подобар од Нето сигурно, само дека Тер Штеген е меѓу најдобрите во светов не можеше да е прв, иначе за тим како Валенсија ќе е одличен мислам. Како што се цениве на денешниов пазар, 35 е просечна цена, допрва ќе паѓаат тие границите за најскап голман, ништо не значи тоа, на пример Кепа е најскап голман во историјата :toe:

daniel_sturridge_kylian_mbappe_liverpool_transfer_news_psg.jpg

Стариџ ги води преговорите за Мбапе, кај и да е ќе објават официјално:icon_lol:

Ако успеат да го соберат и Хамес ќе си ги повлечам сите збора кажани за управата на Атлетико :semolam:

Реал ќе си пука во нога ако им го дадат и Хамес, два одлични играчи со Љоренте, едноставно поради Зизу нема место за нив во составов.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom