- Член од
- 22 јули 2010
- Мислења
- 32.528
- Поени од реакции
- 81.968
За тие пари и штопер место Деки БојВие го земате за голман или десно крило?
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За тие пари и штопер место Деки БојВие го земате за голман или десно крило?
![]()
Љорис беМоментално според мене топ5 голмани, али онака рандом распоредени, пошто се тука некаде сите...
Де Геа, Буфон, Алисон, Облак и Љорис
Мене многу ми има оставено впечаток кај него центаршутот, ко со снајпер ги гаѓа напаѓачите при контра, можам да замислам само како ќе ги проигрува Момо и Мане напред. Нешто што како клуб го немаме после Пепе, пошто Мињоле а и Кариус кога дегажираат, топката оди до месечината, па паѓа надоле.
Кај бе брат центаршутот ти оставил впечаток, кога тој ја центрира топката единствено при нужда кога не можеше да проигра некој дефанзивец или Де Роси кога има јак пресинг. По тоа е и познат и кога е под притисок на противнички играчи одлично проигрува до дефанзивците и веќе прави вишок играч. Башка Рома оваа година не беше претпознатлива по контрите и полуконтрите како претохдно со Салах и Жервињо.
Сега можеби си начекал таква ситуација па со добил таков впечаток, ама јас барем 45-50 цели утакмици изгледав и такво нешто не сум приметил, што не значи дека е лош во тоа, ако во Рома не му налагале таква игра, можеби во Ливерпул ќе биде обратно.![]()
Кој солиден голман би го зеле наредна сезона а да е ефтин?Незнам, мое мислење е дека се премногу пари за голман. Подобра варијанта ќе им беше да одеа со Буфон на година време ко што направи ПСЖ и во меѓувреме да бараат солиден голман што одма после би го заменил, а париве да ги инвестираа во други играчи. Вака сите знаеа дека очајно ќе бараат голман после киксовите на Кариус и кој и да го побараа од подобрите голмани сите ќе им бараа енормни суми. Буфон ќе го земеа за џабе btw. Јак голман е Алисон али што е премногу премногу е.
Ваљда фунти. Мене овој ми е најрелевантен за белгијците.
Ако Алекс Окслејд Чембрлејн вредеше 40 со една година од договорот...