Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Се шпекулира дека Зидан добил понуда да ја менаџира репрезентацијата на Катар за 50мил годишно.

Шалата на страна, ама Арапиве маме му ебаа на фудбалот.

Како го испуши Наполи баш ми е мило,Челзи им понуди 4м за Сари,овие не прифатија-бараа 8м.
Сега плаќајте го да ви ебам тоа циганите.
У моментов ако некој го пуши, тоа се челзи, како и да ја вртиш.
Наполи нема до крај на месец да му плаќа 8м евра, ќе најде кат тад работа oвој, Челзи од друга страна сеуште нема тренер, имаат проблеми со босот, нема виза, стопирал проекти за изградба на стадионот, глеам у фан клуб кај вас сеуште немаат договорено и пријателски, не знам сеа ова колку е точно, со други зборови, во Моментов клубов е у прилично незавидна ситуација а и не успеаа во ЛШ да се пласираат.

Сеа не знам колку е можно, некое примирје да напраат со конте и да го остават, во моментов само тоа ми изгледа ко решение кое може да ги извади од гомната у кои влегоа, ама знаејќи каков карактер е конте мислам дека тешко би прифатил вакво нешто, а и ако прифаќа, гарант ќе постави некои тешки услови за кои само ќе добие едно zz.

Не дека ви се ситам нешто да не ме сфатиш погрешно ама вака од страна кога глеаш така ми делуваат работите. Ипак за ПЛ праиме муабет, страшна конкуренција, перфектно треба да се работи на секое полезашто лесно можеш да бидеш истиснат од топ 4-5 ко што е случајј сеа со арсенал.[DOUBLEPOST=1527935305][/DOUBLEPOST]
According to the Spanish Fichajes, De Laurentiis wants to bring four 'champions' to Napoli for Ancelotti: David Luiz, Rabiot, Vidal and Edinson CAVANI.

Carlo Ancelotti offered PSG goalkeeper Alphonse Areola a 4-year-deal with Napoli in a phone conversation this week

Руи Патрисио во Вулверхемптон најверојатно
Е какво гомно е делаурентис, па овие играчи како ќе легнеа у системот на сари па па па, демек мораше анчелоти да дое па да пазари вакви имиња, каков клошар, а има примери и у фудбалот коа фудбалската карма може бајаги да те кине. Овој со сари се испонаша ко да му е најголем душман, а не човек кој од Наполи направи екипа со препознатлив систем на игра а реално 85% од тимот на сари беа второразредни играчи, а да не навлагам и у муабетот дека немаше ни квалитет потребен за ротација на истите.

У моментов ако некој го пуши, тоа се челзи, како и да ја вртиш.
Наполи нема до крај на месец да му плаќа 8м евра, ќе најде кат тад работа oвој, Челзи од друга страна сеуште нема тренер, имаат проблеми со босот, нема виза, стопирал проекти за изградба на стадионот, глеам у фан клуб кај вас сеуште немаат договорено и пријателски, не знам сеа ова колку е точно, со други зборови, во Моментов клубов е у прилично незавидна ситуација а и не успеаа во ЛШ да се пласираат.

Сеа не знам колку е можно, некое примирје да напраат со конте и да го остават, во моментов само тоа ми изгледа ко решение кое може да ги извади од гомната у кои влегоа, ама знаејќи каков карактер е конте мислам дека тешко би прифатил вакво нешто, а и ако прифаќа, гарант ќе постави некои тешки услови за кои само ќе добие едно zz.

Не дека ви се ситам нешто да не ме сфатиш погрешно ама вака од страна кога глеаш така ми делуваат работите. Ипак за ПЛ праиме муабет, страшна конкуренција, перфектно треба да се работи на секое полезашто лесно можеш да бидеш истиснат од топ 4-5 ко што е случајј сеа со арсенал.[DOUBLEPOST=1527935305][/DOUBLEPOST]
Е какво гомно е делаурентис, па овие играчи како ќе легнеа у системот на сари па па па, демек мораше анчелоти да дое па да пазари вакви имиња, каков клошар, а има примери и у фудбалот коа фудбалската карма може бајаги да те кине. Овој со сари се испонаша ко да му е најголем душман, а не човек кој од Наполи направи екипа со препознатлив систем на игра а реално 85% од тимот на сари беа второразредни играчи, а да не навлагам и у муабетот дека немаше ни квалитет потребен за ротација на истите.

Амбрамович има израелски пасош и му е дозволен престој во Англија до 6 месеци.

Амбрамович има израелски пасош и му е дозволен престој во Англија до 6 месеци.

https://www.theguardian.com/football/2018/may/31/chelsea-shelve-stamford-bridge-investment-climate

An Israeli government spokesperson confirmed this week that the 51-year-old was to move to Tel Aviv. Although he would be able to visit the UK visa-free for up to six months at a time on his Israeli passport, Downing Street has confirmed he would not be permitted to work in this country.

The Jerusalem Post reported on Thursday that the billionaire had withdrawn his request for a British investor visa, quoting a source close to Abramovich as saying: “He understands and respects that the UK are reviewing their processes and has therefore chosen to withdraw until a new process is in place.”

Им кажаа уште пред месец дена дека нема да прифатат ништо помалку од 60 или колку и да беше, не знам што си одолговлекуваат за џабе.

Не можат, им требаат пари за стопер

fekir, liverpul i klop se apla dobitna kombinacija, (y)(y)(y)(y)(y) vo slucaj da dojde, uste dobar golman da zemat, plus keita go sobraa veke, fabinjo isto koj igra sve u ekipa, iskreno postrasen liverpul od ovoj nemalo od koga ja pratam fudbal, a i 99% od clenovive na forumov.
Golman asalen i ke si dozvolam da recam deka konecno imaat tim za titula vo PL, i za sve drugo u evropskiov fudbal.

Fekir, fabinjo, keita, firmino, salah, mane, van dijk ........... :drk::drk::drk:
Kolkav bi bil prosekot na godini na ovaa osnova, predobro deluvaat i plus na dolg rok moze da se koristat a uz put da se nosat i novi igraci. E sea ja imaat taa sreka sto se u liga so siti, koi isto imaat 5-6 mladi a super kvalitetni igraci i odlicen trener, plus brdo od pari.

И стопер им треба Ловрен, Матип и Гомез не се доволно квалитетни

На Хартија и Јунајтед беше страшен во Август. Уште не ви иде ум дека ништо не е сигурно во ПЛ, нема гаранција

и сеуште делува страшно, тек кога ке се купат планираниве засилувања
ама ке се види како ке функционираат и годинава
јбг не е само купи имиња и зимаш титула

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom