- Член од
- 7 август 2010
- Мислења
- 3.518
- Поени од реакции
- 5.385
Се шпекулира дека Зидан добил понуда да ја менаџира репрезентацијата на Катар за 50мил годишно.
Шалата на страна, ама Арапиве маме му ебаа на фудбалот.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се шпекулира дека Зидан добил понуда да ја менаџира репрезентацијата на Катар за 50мил годишно.
У моментов ако некој го пуши, тоа се челзи, како и да ја вртиш.Како го испуши Наполи баш ми е мило,Челзи им понуди 4м за Сари,овие не прифатија-бараа 8м.
Сега плаќајте го да ви ебам тоа циганите.
Е какво гомно е делаурентис, па овие играчи како ќе легнеа у системот на сари па па па, демек мораше анчелоти да дое па да пазари вакви имиња, каков клошар, а има примери и у фудбалот коа фудбалската карма може бајаги да те кине. Овој со сари се испонаша ко да му е најголем душман, а не човек кој од Наполи направи екипа со препознатлив систем на игра а реално 85% од тимот на сари беа второразредни играчи, а да не навлагам и у муабетот дека немаше ни квалитет потребен за ротација на истите.According to the Spanish Fichajes, De Laurentiis wants to bring four 'champions' to Napoli for Ancelotti: David Luiz, Rabiot, Vidal and Edinson CAVANI.
Carlo Ancelotti offered PSG goalkeeper Alphonse Areola a 4-year-deal with Napoli in a phone conversation this week
Руи Патрисио во Вулверхемптон најверојатно
У моментов ако некој го пуши, тоа се челзи, како и да ја вртиш.
Наполи нема до крај на месец да му плаќа 8м евра, ќе најде кат тад работа oвој, Челзи од друга страна сеуште нема тренер, имаат проблеми со босот, нема виза, стопирал проекти за изградба на стадионот, глеам у фан клуб кај вас сеуште немаат договорено и пријателски, не знам сеа ова колку е точно, со други зборови, во Моментов клубов е у прилично незавидна ситуација а и не успеаа во ЛШ да се пласираат.
Сеа не знам колку е можно, некое примирје да напраат со конте и да го остават, во моментов само тоа ми изгледа ко решение кое може да ги извади од гомната у кои влегоа, ама знаејќи каков карактер е конте мислам дека тешко би прифатил вакво нешто, а и ако прифаќа, гарант ќе постави некои тешки услови за кои само ќе добие едно zz.
Не дека ви се ситам нешто да не ме сфатиш погрешно ама вака од страна кога глеаш така ми делуваат работите. Ипак за ПЛ праиме муабет, страшна конкуренција, перфектно треба да се работи на секое полезашто лесно можеш да бидеш истиснат од топ 4-5 ко што е случајј сеа со арсенал.[DOUBLEPOST=1527935305][/DOUBLEPOST]
Е какво гомно е делаурентис, па овие играчи како ќе легнеа у системот на сари па па па, демек мораше анчелоти да дое па да пазари вакви имиња, каков клошар, а има примери и у фудбалот коа фудбалската карма може бајаги да те кине. Овој со сари се испонаша ко да му е најголем душман, а не човек кој од Наполи направи екипа со препознатлив систем на игра а реално 85% од тимот на сари беа второразредни играчи, а да не навлагам и у муабетот дека немаше ни квалитет потребен за ротација на истите.
Амбрамович има израелски пасош и му е дозволен престој во Англија до 6 месеци.
Им кажаа уште пред месец дена дека нема да прифатат ништо помалку од 60 или колку и да беше, не знам што си одолговлекуваат за џабе.
На Хартија и Јунајтед беше страшен во Август. Уште не ви иде ум дека ништо не е сигурно во ПЛ, нема гаранција