Uli Hoeneß
Präsident
- Член од
- 6 август 2010
- Мислења
- 14.560
- Поени од реакции
- 26.687
И Наби Кеита. Фудбал менаџер трансфери, на играта успеваат, тука ќе видиме. xD
Добро сеа ти го направи Наби Кеита како од Гројтер Фирт, втора Бундес да го земале
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И Наби Кеита. Фудбал менаџер трансфери, на играта успеваат, тука ќе видиме. xD
Последна шанса ќе му е сезонава најверојатно или ќе го чекаат до крај на договор?Word![]()
Неможиш да речиш слаби им се бековите после она шо го изиграа во нокаут фазата ЛШ.. Робертсон е најдобар лев бек од јануари наваму.. ТАА сеуште е млад ќе има утакмици и ко против Рашфорд и ко против Сане.. Но затоа Клајн им се враќа да ротират.. Немат потреба од бековиСпоред мене слаби им се бековите, а во модерниот фудбал се многу битни. Барса беше најдобра кога имаа два јаки бека (Алвеш и Алба), Баерн исто (Лам и Алаба) и сега Реал (Марсело и Карвахал)... Фабињо играше во Монако и десен бек ама подобар е на ДМ... Ако играат Фабињо и Кеита средина тогаш Милнер почесто би играл на бек, ама таму не е ефективен толку.
Ако дојде Факир, им требаат уште еден штопер и бек и веќе имаат тим за освојување, али средина и нападот им изгледа страшно:
Фабињо - Кеита
Салах - Факир - Мане
Фермињо
Последна му е ако не освои ПЛ или ЛШ.Последна шанса ќе му е сезонава најверојатно или ќе го чекаат до крај на договор?
Последна шанса ќе му е сезонава најверојатно или ќе го чекаат до крај на договор?
значи дефинитивно му е последнаПоследна му е ако не освои ПЛ или ЛШ.
Mission Impossible ќе бидеАко се паметни, ова треба да му е последна сезона ако не земе нешто.
У што се кладиме оти освен фанови на Бундес екипи, другите му имаат максимум 7-8 утакмици изледано?Добро сеа ти го направи Наби Кеита како од Гројтер Фирт, втора Бундес да го земале
У што се кладиме оти освен фанови на Бундес екипи, другите му имаат максимум 7-8 утакмици изледано?![]()
Случајно ми излезе ова на Твитер па да го споделам си реков инаку чим е спомнат Брандс, сигурно Евертон се заинтересираниНе ми беше тоа мене муабетот дали ти, Петко и Трајко од Македонија сте го гледале 7 натпревари или помалку. Ти го нарече фудбал менаџер трансферот само затоа што ти, Петко и Трајко сте го гледале Лајпциг околу 7 пати сезонава, а може ни толку. Значи од Лајпциг е купен, тим што играше и ЛШ и ЛЕ и е германски тим. И сеа ти оти си го гледал само малку пати па да го наречеме фудбал менаџер трансфер? Хах, ако е така и Бејли ти сигруно го немаше гледано па воопшто кога беше во Виљареал, нити пак Линделоф во Бенфика, Ерера во Билбао, Фред исто од Шахтјор итн.[DOUBLEPOST=1528033408][/DOUBLEPOST]
Снема шпекулации за него, лани и зимово имаше за Арсенал. Сега ништо.
Не ме сфати, сите муабети што се водат на форумов се базирани на потенцијалот кои го имаат играчиве на фудбал менаџер и како таму стануваат играчишта. Не секој талент станува врвен играч, сме имале мал милион примери. На хартија изгледа интересен тимот на Пул, но син го нарече најдобриот од кога гледаме фудбал, а во овој Ливерпул нема ниту едно играчиште како Џерард, Алонсо, Маскерано, Торес, итн.. кои играа заедно пред 10тина години.Не ми беше тоа мене муабетот дали ти, Петко и Трајко од Македонија сте го гледале 7 натпревари или помалку. Ти го нарече фудбал менаџер трансферот само затоа што ти Петко и Трајко сте го гледале Лајпциг околу 7 пати сезонава, а може ни толку. Значи од Лајпциг е купен, тим што играше и ЛШ и ЛЕ и е германски тим. И сеа ти оти си го гледал само малку пати па да го наречеме фудбал менаџер трансфер? Хах, ако е така и Бејли ти сигруно го немаше гледано па воопшто кога беше во Виљареал, нити пак Линделоф во Бенфика, Ерера во Билбао, Фред исто од Шахтјор итн.
Не ме сфати, сите муабети што се водат на форумов се базирани на потенцијалот кои го имаат играчиве на фудбал менаџер и како таму стануваат играчишта. Не секој талент станува врвен играч, сме имале мал милион примери. На хартија изгледа интересен тимот на Пул, но син го нарече најдобриот од кога гледаме фудбал, а во овој Ливерпул нема ниту едно играчиште како Џерард, Алонсо, Маскерано, Торес, итн.. кои играа заедно пред 10тина години.
Сосема истото важи и за Бејли, Линделоф, Фред итн, итн. Не знам која потреба да мешаш трансфери на Јунајтед и не гледам како се поврзани со муабетов.![]()