Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Колу Хрвати познаваш, жити кариера?
Два пати сум бил на одмор во Хрватска и еднаш на семинар. Немам премногу луѓе запознаено, ама тие што сум ги запознал биле баш такви ко што кажав. Мое мислење, не се лути.

Два пати сум бил на одмор во Хрватска и еднаш на семинар. Немам премногу луѓе запознаено, ама тие што сум ги запознал биле баш такви ко што кажав. Мое мислење, не се лути.

Не се лутам. Јас сум живеел Хрватска долго време, имам еден куп пријатели Хрвати и воопшто немам таков впечаток за Хрватите.

Многу ми е јако кога читам како Ливерпул многу троши :D

Да дае госпоТ сите што не сте имале, да си исчекате вакви моменти :D :D :D
И мене ми беше јако така летото коа трошеше Миралеби, сеа у мај ќе испаднеме у втора лига. :D

Не се лутам. Јас сум живеел Хрватска долго време, имам еден куп пријатели Хрвати и воопшто немам таков впечаток за Хрватите.
Ај, ван тема е мислењево мое ама знаеш мислам дека со Ливерпул организираме настани во градови од бивша ЈУ и верувај, од сите, нај таков намќор и „ние сме над вас“ впечаток ми имаат оставено хрватите. Неам ништо против нив, сите си ги почитувам од веќе познати причини што е нормално ама односот, ставот, муабетите и се' им е таков. Пред да почнеме со ова, такви мислев дека ќе биде словенците кои па се испостави дека се многу океј. После хрвати, наравно брача срби :D

Ај, ван тема е мислењево мое ама знаеш мислам дека со Ливерпул организираме настани во градови од бивша ЈУ и верувај, од сите, нај таков намќор и „ние сме над вас“ впечаток ми имаат оставено хрватите. Неам ништо против нив, сите си ги почитувам од веќе познати причини што е нормално ама односот, ставот, муабетите и се' им е таков. Пред да почнеме со ова, такви мислев дека ќе биде словенците кои па се испостави дека се многу океј. После хрвати, наравно брача срби :D

Мислам дека Србите се убедливо најсамобендисан народ на Балканот.

Србите се просто самобендисани, со трите прсти, крстот и селските тетоважи, овие хрватите се на едно ниво погоре, они продаваат морал, култура, наука не ти знам што.

Никогаш нема да ја заборавам рекламата најболје је бити хрват 2008 година за европското првенство, кога Семих Шентурк им го свирна во 122ра минута :drk:

Хрват брат. Поегоистичен, самобендисан народ од Хрватите нема.
Грците. Освен ако немаат интерес од тебе па да ти напраат барем муабет , инаку не постоиш.

Последно уредено:
BILD: After making Virgil Van Dijk the most expensive defender ever, Liverpool will next try to lure Schalke's Leon Goretzka to Anfield, who can join on a free in the summer.

Goretzka signing a contract extension with Schalke is now "very unlikely." In addition to Liverpool, interest is being shown by #FCBayern, Barcelona, Juventus & Man United.

Хрват брат. Поегоистичен, самобендисан народ од Хрватите нема.
Брат....
upload_2017-12-29_3-30-33.png

Да треба како тренер да бирам трансфер меѓу за краља и отаџбину Србо и австро-унгарски наци Хрвоје, 9/10 би го избрал Хрвоје. Сум бил соиграч со србовци, сум учел во Хрватска, а и во други прилики сум се мешал, грешка си, веруј ми :D.

Колку сака нека има его-трип Деки, вакво дно не се достигнува :icon_lol:

Последно уредено:

Саутемптон колку пари изназемаа и ќе ги потрошат на Волкот и Стариџ :facepalm:

Leon Goretzka, who can join on a free in the summer

interest is being shown by Juventus

dlN0EzF.gif

Саутемптон колку пари изназемаа и ќе ги потрошат на Волкот и Стариџ :facepalm:
Немој сега, шо му фали на Волкот ко за просечна екипа добар играч е, него да се надеваме дека е веродостоен изворот и дека конечно Арсенал ќе ја откаче оваа пијавица...Ако му извадат 30м евра тоа ќе биде супер зделка, секако во корист на Арсенал :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom