Донев
★★
- Член од
- 9 мај 2008
- Мислења
- 35.826
- Поени од реакции
- 52.857
Абе лесно е да се троши, работата е до успех да се дојдеМногу ми е јако кога читам како Ливерпул многу троши
Да дае госпоТ сите што не сте имале, да си исчекате вакви моменти![]()
![]()
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе лесно е да се троши, работата е до успех да се дојдеМногу ми е јако кога читам како Ливерпул многу троши
Да дае госпоТ сите што не сте имале, да си исчекате вакви моменти![]()
![]()
![]()
Зашто да нема перспектива? Пеп кога извади пола младинска школа у прва постава мислеше некој дека таа Барса ќе стане поим за фудбалски тим и игра? Пола причина дај ми зошто оваа екипа на Ливерпул да нема перспектива?И!? Дали тој тим ќе има перспектива да се натпреварува за некоја титула, сем куповите!?
Не се работи за тоа што Ливерпул дава 75 милиони, туку тоа што тој играч не вреди толку. Ако лани можеа да го донесат за околу 40 милиони, а беше во подобра форма, сега даваат речиси дупло и е во полоша форма!
Хрватов ми изгледа на тежок кретен и сигурно ќе сака да го истакне балканското сељачко во него и ќе сака да му глуми шеф и лидер во одбраната на ВВД. Прост пример кога пред некое ЕП или СП со Хрватска му кажа на тренерот или ќе играм прва постава или не играм.. и нормално го ишутираа експресно од репрезентација.Би рекол и нов штопер ама ај да видиме Декица како ќе се понаша во пар со дупло појак играч од него.
Ќе киксне 5 пати, овој 5 пати ќе му ги покрие глупостите и ќе си легне на брашното, ако не у Сандерленд да команда.Хрватов ми изгледа на тежок кретен и сигурно ќе сака да го истакне балканското сељачко во него и ќе сака да му глуми шеф и лидер во одбраната на ВВД. Прост пример кога пред некое ЕП или СП со Хрватска му кажа на тренерот или ќе играм прва постава или не играм.. и нормално го ишутираа експресно од репрезентација.
ЗаменаЌе киксне 5 пати, овој 5 пати ќе му ги покрие глупостите и ќе си легне на брашното, ако не у Сандерленд да команда.
Имаат играно овие двајца у Сотон бе? Или ВВД е замена за Деки?
Хрват брат. Поегоистичен, самобендисан народ од Хрватите нема.Самобендисано копиле. По 100ти пат ќе кажам, не ме нервира тоа што е просек затоа што во Ливерпул играле многу просеци, мене ме нервира неговата неоснована арогантност, како тоа е најдобар, како тоа е командант на одбраната а не поминува утакмица а да не се избламира.
Бугарите..Хрват брат. Поегоистичен, самобендисан народ од Хрватите нема.
FYROM says hiХрват брат. Поегоистичен, самобендисан народ од Хрватите нема.
Прогуглај бе, чему вакво прашање бемучер. Јасно во шталата слаб е нетот ама па штакурац почекај малку hhhhЌе киксне 5 пати, овој 5 пати ќе му ги покрие глупостите и ќе си легне на брашното, ако не у Сандерленд да команда.
Имаат играно овие двајца у Сотон бе? Или ВВД е замена за Деки?
Хрват брат. Поегоистичен, самобендисан народ од Хрватите нема.