Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Мене едно исто ми се. Во Ѓорче можеби е како што викаш.

Појќе сличности ти имаш со Стелт рака на срце ама ај да не те замарам појќе.
Сигурен беше и за амбалажите дека цената не била препорачана ама...

Затоа не биди многу сигурен. И посебно не се инаети за работи кои се вон твоја контрола. Тоа цел месец се обидувам да ти кажам.

Бев сигурен и дури и пред да ми докажат дека сум грешка реков извини, доколку не сум во право.

Ќе праиме муабет на 1ви септември, тоа јас цело време пробувам да ти го кажам.

Бев сигурен и дури и пред да ми докажат дека сум грешка реков извини, доколку не сум во право.

Ќе праиме муабет на 1ви септември, тоа јас цело време пробувам да ти го кажам.
Да, откако се испонаша како тинејџер во пубертет.... :toe:

Само не се лути, вистината никого не треба да го навреди.

Од Дортмунд денес правеле тимска фотографија, а ги нема Мор, Дембеле и Oбамејанг. Првиот сигурно ги напушта преку официјалниот профил објавија дека си оди и преговорите се во завршна фаза. Дембеле го напуштил тренингот во 11 часот, а Обамејанг на инстаграм гледам се бања некаде и пред некој ден објави видео како се качува во авион. не дека тоа значи нешто де, ама чергарот не треба да е на тренинг?
Eve go carot i Dembele tuka se.
e306d5dbaff7ae08287db2fcdd4161d2.jpg

Gesendet von meinem SM-G930F mit Tapatalk

Не знам во која тема правевте муабет за Роналдо, па ај тука ќе те тагнам @Џони Вајсмилер.
Еве ти видео да го видиш влијанието на Роналдо, да се сложувам со тебе дека не е тој Роналдо од пред неколку сезони и доста од тие квалитети веќе ги нема или му се ослабнати, али најбитното нешто за Реал Мадрид уште го има, а тоа е лидерството во екипата. Ќе видиш дека кога ќе си отиде, следниот играч што ќе дојде како негова замена може статистички и ќе го замени (голови и асистенции кои Реал Мадрид ги постигнува поради него), ама тоа да биде лидер на екипа, X факторот, нешто што го видовме на крајот на сезоната кога ја носеше на грб цела екипа никој нема да го замени.

Можеби и нема Кутињо да замини, голема е веројатноста за тоа.
Ама навивачиве на Лив како го направија како за Малдини,Занети и Дел Пиеро да се прави муабет.Нема пара што може да го купи фудбалскиот бог, џупчето Кутињо.

Со оглед на тоа дека Кутињо е е играч на Вотфорд, ќе треба повеќе преговарање, мора и ние како навивачи да видиме дека клубот ни е колку толку тврд орев а не расипан патлиџан и да попушти при прв притисок. Се' се прави, се отвара секоја можност за трансфер на Кутињо наредна сезона, оваа е прерано а и Ливерпул ќе напоменам, нит има потреба да продава, нит па планира.

За Дембеле мислев повеќе, за Кутињо си имаше шпекулации тој период.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom