Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
@Донев ај те молам дај му го твитот што го пастираше пред некој ден. Од скај мислам беше.

А имаш и неколку мислења поназад. Кај што вика ако се договорат Ливерпул и Барселона би сакал да премине...

Он тоа го кажал или се претпоставува дека тоа го кажал?

@Донев ај те молам дај му го твитот што го пастираше пред некој ден. Од скај мислам беше.

А имаш и неколку мислења поназад. Кај што вика ако се договорат Ливерпул и Барселона би сакал да премине...
Нигде не вика Кутињо :D
Демек извори блиски до него им кажале дека би одел во Барса. Ко што извори блиски до Нејмар јавно, со слика кажаа дека ќе остане во Барса :icon_mrgr:

Битното е што дури и таму се потенцира дека би одел доколку Ливерпул и Барса успеат да се договорат за трансфер, а не дека ќе проба сам да изнуди. Што како што пишав не е никаква вест, сигурно не би одбил доколку од Ливерпул му кажат дека се договориле да го продадат.

Тоа. Не ни мораше првата недела од преодниот рок, доволно ќе беше пред почетокот на турнеата во Сад, кога почнаа шпекулациите за Нејмар. Верувам дека управата тогаш знаела колку се сериозни арапиве за Нејмар. Епа сега нека јадат кисело грозје.
Со оглед на тоа дека Кутињо е е играч на Вотфорд, ќе треба повеќе преговарање, мора и ние како навивачи да видиме дека клубот ни е колку толку тврд орев а не расипан патлиџан и да попушти при прв притисок. Се' се прави, се отвара секоја можност за трансфер на Кутињо наредна сезона, оваа е прерано а и Ливерпул ќе напоменам, нит има потреба да продава, нит па планира.

Нигде не вика Кутињо :D
Демек извори блиски до него им кажале дека би одел во Барса. Ко што извори блиски до Нејмар јавно, со слика кажаа дека ќе остане во Барса :icon_mrgr:

Битното е што дури и таму се потенцира дека би одел доколку Ливерпул и Барса успеат да се договорат за трансфер, а не дека ќе проба сам да изнуди. Што како што пишав не е никаква вест, сигурно не би одбил доколку од Ливерпул му кажат дека се договориле да го продадат.
И јас пишав дека потенцира дека тој сака да оди доколку се договорат клубовите.
Секако дека лично нема да изјави, тоа е веќе барање трансфер и 'правење проблеми'.

Него, муабетов. Сега не им веруваме на медиумите ама што рекол копиљот Хенри мора да веруваме. :)

Едит: Ама ако. Стај го твитот. Нека си го претумачи сам. Јес да е убеден дечко и сигурен во себе, ама нека читне.

Секако дека лично нема да изјави, тоа е веќе барање трансфер и 'правење проблеми'.

Него, муабетов. Сега не им веруваме на медиумите ама што рекол копиљот Хенри мора да веруваме. :)

Едит: Ама ако. Стај го твитот. Нека си го претумачи сам. Јес да е убеден дечко и сигурен во себе, ама нека читне.
Никој не го рече тоа. Си има видено и Пеџа, не пишаа само Скај мислам. И не викам дека не е точно, баш е логично да е точно. Викам дека ништо нема да смени, затоа што секако и без да ни го кажат тоа, се знаеше дека доколку има шанса би одел, кој не би. Побитно ќе беше доколку кажеа дека е спремен да изнуди трансфер. Али на крај и тоа немаше да е битно, затоа што се зависи од Ливерпул, а на нив никако не им одговара да го дадат, по било која цена :D

Ама знае Пејо дека на Кутињо му се оди и дека не би рекол не ако се договорат Ливерпул и Барселона. Само што Кутињо не би притискал за трансфер, барем не сезонава. Ми делува како да е на мисла, ако ме пуштат арно, ако не ме пуштат пак арно :D

Ама знае Пејо дека на Кутињо му се оди и дека не би рекол не ако се договорат Ливерпул и Барселона. Само што Кутињо не би притискал за трансфер, барем не сезонава. Ми делува како да е на мисла, ако ме пуштат арно, ако не ме пуштат пак арно :D
Веројатно и него му е дадено до знаење дека не планираат да го пуштат, па сигурно не сака да си прави проблеми за џабе.

Тогаш не гледам поента да ме цитира, нели? :D

Прво, терминот кој што го употребив не беше „копиљ“ него „копиле“ и ако не можеш да направиш разлика, сфака част, второ, свесен сум јас дека да му понудат, Кутињо со 7 раце би потпишал за трансфер у Барса. „Проблемот“ е што Ливерпул овој преоден рок нема да му даде таква можност, тоа пробувам да ти го кажам веќе месец дена ама... :'(

Прво, терминот кој што го употребив не беше „копиљ“ него „копиле“ и ако не можеш да направиш разлика, сфака част, второ, свесен сум јас дека да му понудат, Кутињо со 7 раце би потпишал за трансфер у Барса. „Проблемот“ е што Ливерпул овој преоден рок нема да му даде таква можност, тоа пробувам да ти го кажам веќе месец дена ама... :'(
Што е разликата меѓу копиљ и копиле? Сериозно те прашувам оти не правам разлика. Или ај сега тебе ти е редот да изиграваш Стелт? :D

Што е разликата меѓу копиљ и копиле? Сериозно те прашувам оти не правам разлика. Или ај сега тебе ти е редот да изиграваш Стелт? :D

Копиљ - оној ко оди по вода пошто постариот го пратил.
Копиле - оној кој ќе те заебе кога ќе добие можност.

Не, ти си Стелт, ти го оставам приматот :D

Копиљ - оној ко оди по вода пошто постариот го пратил.
Копиле - оној кој ќе те заебе кога ќе добие можност.

Не, ти си Стелт, ти го оставам приматот :D
Мене едно исто ми се. Во Ѓорче можеби е како што викаш.

Појќе сличности ти имаш со Стелт рака на срце ама ај да не те замарам појќе.
Сигурен беше и за амбалажите дека цената не била препорачана ама...

Затоа не биди многу сигурен. И посебно не се инаети за работи кои се вон твоја контрола. Тоа цел месец се обидувам да ти кажам.

Ludnica e so spekulaciite. Ako odi Kutinjo togas Klopp gi saka ili Dembele ili Pulisic kako zamena :D.

Gesendet von meinem SM-G930F mit Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom