и као ако ми реплицираш готово ја у соба ке се затворам и ке плачам хххх
каде бе со муабетиве озбилно?
сугурен сум дека ако нејмар си замине ке навалат јако барса за кутињо
Sent from my iPhone using Tapatalk
Па за 150 милиони нека го земат.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
и као ако ми реплицираш готово ја у соба ке се затворам и ке плачам хххх
Океј, сакаш кладба у Кафана? Книгаи као ако ми реплицираш готово ја у соба ке се затворам и ке плачам хххх
Па за 150 милиони нека го земат.
Океј, сакаш кладба у Кафана? Книга?
Сакаш у пари? Еве, ваљда двјацата ја знаеме Фрос, ќе и дадеме пари и кој ја добие кладбата, она ќе му ги дае.
Дали мислите дека ако продолжи трендов со растење на цените на играчиве, во иднина можеби почесто ќе има трејдање на јаки играчи повеѓу два клуба, наместо плаќање со пари?
Зошто?не, нема поента
па и за 200 ако сакаат ама вие ке го јадете зашо тешко некако привлекувате добри играчи
Зошто?
Зошто тешко, кеита и ван дијк сакаат да дојдат само нивните глупи клубчиња кочат работа.
ама ако замине нејмар, прави разлика [emoji3]
Се кладиме дека и да заминат Меси, Нејмар, Суарез и Господ нема да влијае на Кутињо?
И гледаш Фрос е афк и недостапна некое време, си земала слободни денови...Океј, сакаш кладба у Кафана? Книга?
Сакаш у пари? Еве, ваљда двјацата ја знаеме Фрос, ќе и дадеме пари и кој ја добие кладбата, она ќе му ги дае.
Ова што си олку сигурен ме наведува на две работи.Се кладиме дека и да заминат Меси, Нејмар, Суарез и Господ нема да влијае на Кутињо?
Зошто мора да значи дека е глуп ако не сака да си оди од Ливерпул овој преоден рок?И гледаш Фрос е афк и недостапна некое време, си земала слободни денови...
Ова што си олку сигурен ме наведува на две работи.
Или Кутињо е глуп и не знае како да издејствува трансфер од клубот - како што се дрзна Суарез да направи.
Или Кутињо не е толку квалитетен за Барса.
Која е од овие две?![]()