Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Со се почестото споменување на книги како евентуално средство за кладба, ме мотивиравте да почнам да ја читам книгата од Џонтра и некаде до пола сум :kafence:

и као ако ми реплицираш готово ја у соба ке се затворам и ке плачам хххх
каде бе со муабетиве озбилно?
сугурен сум дека ако нејмар си замине ке навалат јако барса за кутињо

Sent from my iPhone using Tapatalk
И јас можам да навалам јако за Меган Фокс ама...........

И гледаш Фрос е афк и недостапна некое време, си земала слободни денови.

има во Сити Мол за Фрос добри ствари за подновување :Д

Со се почестото споменување на книги како евентуално средство за кладба, ме мотивиравте да почнам да ја читам книгата од Џонтра и некаде до пола сум :kafence:

Никој немаше намера да те мотивира...

:kafence:

Дали мислите дека ако продолжи трендов со растење на цените на играчиве, во иднина можеби почесто ќе има трејдање на јаки играчи повеѓу два клуба, наместо плаќање со пари?
Ова би функционирало во ретки, многу ретки случаи и ако тимовите по квалитет се израмнат ненормално многу. Дури и тогаш ако двата клуба имаат играч на одредена позиција која ќе го подобри другиот.
Зошто мора да значи дека е глуп ако не сака да си оди од Ливерпул овој преоден рок?
Јас не велам дека Кутињо никад нема да си отиде, зборам за овој преоден рок, нешто што го потврди самиот Кутињо, Хенри и Клоп, затоа и сум толку убеден. Ако можат сите тројца да испаднат будали пред цел свет, не ми смета јас да испаднам будала на форум, нема да биде прв пат :)
Затоа што сметам дека доколку Барса се убедени и ако сакаат да го земаат, Кутињо секако нема да кажи не доаѓам сега, барајте ме следната сезона.
Вака по интервјуа секако дека ќе каже дека не мрда колку и да гори од желба, исто и Клоп и управата ќе кажат дека не оди никаде без разлика колку веувале или не верувале во тоа.

Затоа што сметам дека доколку Барса се убедени и ако сакаат да го земаат, Кутињо секако нема да кажи не доаѓам сега, барајте ме следната сезона.
Вака по интервјуа секако дека ќе каже дека не мрда колку и да гори од желба, исто и Клоп и управата ќе кажат дека не оди никаде без разлика колку веувале или не верувале во тоа.

Како тоа го праи глуп или неспособен за трансфер во Барса?
Како ќе издејствува трансфер ако сака да оди, доколку Клоп и ФСГ децидно не се за продажба?

Не е ова Соутемптон па факинг Ловрен да издејствува трансфер. Што не го продадоа ФСГ Суарез во Арсенал, кога овој и сам тренинраше?

Како тоа го праи глуп или неспособен за трансфер во Барса?
Ај сеа ќе ти одговорам со прашање. Суарез како издејствува?

Сигурен си дека Ливерпул не е Саутемптон? :sneaky:
Уште редарите фали да им ги земите. 

@Peja989 и нашата управа рекоа оти Нејмар не оди никаде, па многу веројатно е дека ќе си замине.
Тие изјави не значат ништо во денешниот фудбал. К*р ги боли дали ќе испаднат будали пред цел свет, како што велиш ти.

@Peja989 и нашата управа рекоа оти Нејмар не оди никаде, па многу веројатно е дека ќе си замине.
Тие изјави не значат ништо во денешниот фудбал. К*р ги боли дали ќе испаднат будали пред цел свет, како што велиш ти.
За Нејмар е платена откупна клаузула и клубот не можи ништо да стори ако копукот реши да си оди

Ај сеа ќе ти одговорам со прашање. Суарез како издејствува?

Сигурен си дека Ливерпул не е Саутемптон? :sneaky:
Уште редарите фали да им ги земите. 

Па со прашање не се одговара на прашање. Најсериозно те прашувам, како тоа што не сака да си оди во овој момент го прави глуп или недоволно добар?
Следна сезона ќе заборави да игра фудбал?[DOUBLEPOST=1501272706][/DOUBLEPOST]

Секоја управа не е иста, секоја ситуација не е иста, секој фудбалер не е ист, како и секој менаџер.
Нејмар можеби ќе си оди, сезонава Кутињо нема да си оди, ќе правиме муабет во Август, само да не биде тогаш „абе не загризаа Барса“.

За Нејмар е платена откупна клаузула и клубот не можи ништо да стори ако копукот реши да си оди
Ако се случи Нејмар да си оди од Барса, ПСЖ најверојатно нема да ја плати клаузулата, него самиот играч, за да избегнат проблеми со ФФП.

Како клубовите ставаат се поголеми трансфер цени на играчите мислам дека со тек на време ќе дојде во пракса и играчите сами да си ги откупуваат договорите ако имаат можност за тоа.

Кутињо нема откупна клаузула, ама технички може да си го откупи договорот ако сака, и ќе стане директно слободен играч.

Па со прашање не се одговара на прашање. Најсериозно те прашувам, како тоа што не сака да си оди во овој момент го прави глуп или недоволно добар?
Следна сезона ќе заборави да игра фудбал?[DOUBLEPOST=1501272706][/DOUBLEPOST]

Секоја управа не е иста, секоја ситуација не е иста, секој фудбалер не е ист, како и секој менаџер.
Нејмар можеби ќе си оди, сезонава Кутињо нема да си оди, ќе правиме муабет во Август, само да не биде тогаш „абе не загризаа Барса“.
Сериозно ти кажувам едино што згрешив е што не те цитирав добро од мобилен. И понекогаш се одговара со прашање ако прашањето асоцира на некаков одговор. :)

Хаха следна година. Ако одиш во продавница и побараш сок и продавачот ти каже нема сега дојди утре, дали ќе се вратиш утре а тебе ти се пие во тој момент?
Утре или следната година ќе си најдат друг а ти како играч ќе заглавиш во просек клуб. Мудрувај колку сакаш, кога ќе тропне таков клуб на врата, не се мислиш два пати, освен ако тој клуб ти лежи на срце или како што реков,ако играчот е глуп.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom