Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
и као ако ми реплицираш готово ја у соба ке се затворам и ке плачам хххх
каде бе со муабетиве озбилно?
сугурен сум дека ако нејмар си замине ке навалат јако барса за кутињо

Sent from my iPhone using Tapatalk

Па за 150 милиони нека го земат.

и као ако ми реплицираш готово ја у соба ке се затворам и ке плачам хххх
каде бе со муабетиве озбилно?
сугурен сум дека ако нејмар си замине ке навалат јако барса за кутињо

Океј, сакаш кладба у Кафана? Книга:brlav:?
Сакаш у пари? Еве, ваљда двјацата ја знаеме Фрос, ќе и дадеме пари и кој ја добие кладбата, она ќе му ги дае.

Сакаш у пари? Еве, ваљда двјацата ја знаеме Фрос, ќе и дадеме пари и кој ја добие кладбата, она ќе му ги дае.

ама ако замине нејмар, прави разлика [emoji3]

Дали мислите дека ако продолжи трендов со растење на цените на играчиве, во иднина можеби почесто ќе има трејдање на јаки играчи повеѓу два клуба, наместо плаќање со пари?

Дали мислите дека ако продолжи трендов со растење на цените на играчиве, во иднина можеби почесто ќе има трејдање на јаки играчи повеѓу два клуба, наместо плаќање со пари?

не, нема поента

па и за 200 ако сакаат ама вие ке го јадете зашо тешко некако привлекувате добри играчи

Зошто тешко, кеита и ван дијк сакаат да дојдат само нивните глупи клубчиња кочат работа.

па која е логиката на трампата? шо добиваат клубовите? пари се исклучени, појачување не зашо у спротивен правец им оди нивен добар играч и секад ке има трет кој ке може да плати со пари

Зошто тешко, кеита и ван дијк сакаат да дојдат само нивните глупи клубчиња кочат работа.

па тоа де, неможете од глупи клубчиња да земете играчи шо не се ѕвезди а не па да тргнете да кажам пример по Санчез

И гледаш Фрос е афк и недостапна некое време, си земала слободни денови... :D
Се кладиме дека и да заминат Меси, Нејмар, Суарез и Господ нема да влијае на Кутињо?
Ова што си олку сигурен ме наведува на две работи.
Или Кутињо е глуп и не знае како да издејствува трансфер од клубот - како што се дрзна Суарез да направи.
Или Кутињо не е толку квалитетен за Барса.

Која е од овие две? :)

И гледаш Фрос е афк и недостапна некое време, си земала слободни денови... :D

Ова што си олку сигурен ме наведува на две работи.
Или Кутињо е глуп и не знае како да издејствува трансфер од клубот - како што се дрзна Суарез да направи.
Или Кутињо не е толку квалитетен за Барса.

Која е од овие две? :)
Зошто мора да значи дека е глуп ако не сака да си оди од Ливерпул овој преоден рок?
Јас не велам дека Кутињо никад нема да си отиде, зборам за овој преоден рок, нешто што го потврди самиот Кутињо, Хенри и Клоп, затоа и сум толку убеден. Ако можат сите тројца да испаднат будали пред цел свет, не ми смета јас да испаднам будала на форум, нема да биде прв пат :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom