Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Знам дека е во фунти, и знам дека Јунајтед го процениле на 80, ма да мислам дека Перез ќе го земе за 60, сепак нема да дозволат ни едните ни другите да си ги нарушат партнерските односи што си ги граделе цела историја поради еден голман.

Дали се многу или малку, искрено, воопшто не ме интересира. Не ги давам парите од мој џеб, се додека мислам дека играчот што го купува клубот може да му донесе некаков придонес на истиот (зборам играчки, не маркетиншки) тогаш не ме интересира дали го купиле за 1 или 101 милион.
Реал се повлече од потпишување на Де Хеа колку што знам.

Банирани од тема и двајцата, едниот за несоодветна содржина, другиот за офтопик надоврзување наместо да пријави лошо мислење.
:pos::pos::pos:
Овој Че Гевара пак го изеде немиен. :ROFLMAO::ROFLMAO:

Иначе Перишиќ во Јунајтед. ;):)

Знам дека е во фунти, и знам дека Јунајтед го процениле на 80, ма да мислам дека Перез ќе го земе за 60, сепак нема да дозволат ни едните ни другите да си ги нарушат партнерските односи што си ги граделе цела историја поради еден голман.

Дали се многу или малку, искрено, воопшто не ме интересира. Не ги давам парите од мој џеб, се додека мислам дека играчот што го купува клубот може да му донесе некаков придонес на истиот (зборам играчки, не маркетиншки) тогаш не ме интересира дали го купиле за 1 или 101 милион.
Истиов став и јас го имам, те разбирам и се согласувам :)

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1
Уште еден со тетоважа на врат. :D

2001г. Јувентус го купи Буфон за 51милиони.

Читам на ББЦ трансферов на Едерсон е 33 милиони фунти

DA62TxIXoAER1Na.jpg

Benjamin Mendy has indeed flown to England from Marseille via a private jet, his entourage have confirmed. [@SFR_Sport]

Mendy spent Saturday evening in Marseille after leaving his home in Monegasque. And now he is very close to joining City. [@SFR_Sport]

Benjamin Mendy has flown out for his Manchester City medical. [@julien_mgrt]

И на овој исто како Браво специјалност му била игра со нозе :icon_lol: не велам дека ќе е промашај ама само нека продолжи да комплицира Пеп, лани 10 гола само во лига прими од погрешни подавања меѓу и од Браво/Стоунс.

Едина утакмица што ја гледав на Бенфика сезонава, со Спортинг задњиве кола последна на тикет ја чекав, 5та минута голманчево фати да дрибла и примија гол :D

Иначе, стварно претеруваат со сумиве Сити, ама од друга страна стварно добра основа прави Пеп, Сане, Габриел Хесус, Бернардо Силва, голманов, Стерлинг е тука, Стоунс не би го отпишал пред време, Менди ако го земат, па и Гундоган ако успее да остане здрав, све се ова играчи кои може голем белег во клубот да остават.

Силва, Менди, Сане, Де Брујн, Жезус... далеку се овие од зенитот сеуште а уште сега се класа. Ако успеат да ги задржат на подолг рок (а не гледам зошто не би) Сити имаат тим за цела деценија.

Дортмунд го отпуштиле Тухел, следна дестинација Арсенал можеби? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom