Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Не мислев конкретно на Споли.
Ама еве некој си Џејсон Шакел, тотално небитен играч, направил трансфер од Барнли во Дерби :ROFLMAO:
Па кога постот е веќе фатен оти не, башка и играше ПЛ лани, кој прати го знае. :P

Ама еве некој си Џејсон Шакел, тотално небитен играч, направил трансфер од Барнли во Дерби :ROFLMAO:

Остај тоа, у другата коа беа ставани играчите ВО кој клуб отишле, некој бараше да се напише и ОД каде стигнале таму, иако се работи за слични клубови на горенаведените.

А и што ги знаете бе, може некој си прави трансфери на ПЕС/ФИФА. :D

БоНба, оди на Твитерот на Твикенхам, Алдершот, Нотс Каунти, чекај да објават и пастирај, остави ги овие :D

Мене ми избришaa еден тaкoв трaнсфер (небитен им бил).
Oд oфицијaлен извoр сo сликa сo сите нишaни пoстирaн (n)

Не сaкaв дa се жaлaм кaј Ејсид. Ќе ве рaзреши oд функцијa aкo му кaжaм штo ми стoривте... непрoфесиoнaлци едни

Ај да не кажам бројка. Ќе прочита Чемпионс, па ќе не удави после со глупости таму...

Oд сеа натаму само трансферите на екипите што се пласирани во ЛШ и готово.

Последно уредено:
Не озбилно, не гледам што смета кај трансферите што се објавуваат. Некој може сака да си прати ради кладилница, некој може гледа и нешто друго не само светите лиги. А башка и никој не ги става трансферите на Гронинген, Сент Мирен и Дижон. Ги ставаме трансферите од топ 4 лигите плус тие на побитните европски екипи кои се редовни во Евро натпреварувањата како Ајакс и ПСВ од Холандија, Порто, Бенфика и Спортинг од Португалија, француските тимови, Зенит, ЦСКА, Андерлехт, Базел, Селтик и сличните екипи. Или пак некои веќе познати играчи кои одат на печалба во Америка или кај Арапите.

Друго, според мене уште поарно е што се ставаат вакви понебитни трансфери. Оти за Швајнштајгер во Манчестер ќе прочиташ и во фан клуб Баерн и во фан клуб Манчестер и во ПЛ темата и на фејсбук и на ТВ ќе видиш и во сон ќе ти дојде. Ама за Шакел во Дерби нема да видиш никаде. Мене бар ми е интересен овој трансфер оти сакам Дерби да влезе во Премиер Лига, па ме интересира кои трансфери ќе ги направат. Исто интересно беше што го искористија Скај Бет транфер фондот за да го купат, а веќе беше спомнато низ темиве за тоа.

Некој можда игра и фантази Чемпионшип :D
Секако, немам ништо против "небитни" трансфери. Единствено што ми смета таму се неофицијалните извори.
За неофицијални извори си во право. :) Ама знам дека лани се ставаа линкови од ВВС, Скај, Еуроспорт. Сепак, поарно е кога пушташ линк/твит директно од некоја од екипите кои го продаваат или купуваат играчот. Нормално, сликичка уште поарно, да личи. :D

Знам бе, се заебавам.
И мене не ми се интересни некои такви небитни трансфер ама има некој што ги знае тие играчи како на пример ја (или ние од серија а) што ги знаеме овие Споли, Муњоз, Ронкаља пичке материне, нас не интересира на пример како се појачува Киево или слично пошто у Италија секое лето се дешаваат шоу трансфери. :D

ме боли кур мене шо швајнштајнгер преминал од бајерн у манчхестер. или видал од јувентус во бајерн. Такви небитни трансфери уопште не треба да се објавуваат.

ме боли кур мене шо швајнштајнгер преминал од бајерн у манчхестер. или видал од јувентус во бајерн. Такви небитни трансфери уопште не треба да се објавуваат.

Воопшто не си интересен, уствари небитен си и дзабе се фолирасх.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom