Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Да да, Ралф Рањик ги водеше откако Магат доби отказ. Инаку Магат ги донесе во Шалке Хурадо, Раул и Ескудеро кој ова лето потпиша за Севиља. Рањик оваа сезона е тренер на РБ Лајпциг бидејќи не најдоа решение за тоа место инаку си работи како спортски директор.
Да, сеа ми текна, не приватни проблеми туку здравствени, многу стрес имала работата, така нешто беше. Штета, се гледаше дека е менаџер што работи на тимска хемија :)

Да, сеа ми текна, не приватни проблеми туку здравствени, многу стрес имала работата, така нешто беше. Штета, се гледаше дека е менаџер што работи на тимска хемија :)

Синдром на хроничен замор

@Uli Hoeneß Хурадо што отишол во Вотфорд е истиот Хурадо што беше дел од таа генерација на Шалке што догураа до полуфинале ЛШ таа сезона? Сем Ноер и не ми текиња и Дракслер дали беше дел, чудно е како никој не се проби од тој тим тогаш, Хурадо, Матип, тоа грчето што повеќе одело во Амстердам отколку во Атина ( :icon_lol: ) итн итн.

имаа и еден млад хрват Гаврановиќ, он ги избаци Валенсија во 1/8ф.
Хурадо прво играше во Атлетико па во Шалке, играше за Атлетико кога прв пат земаа ЛЕ. КСФ за него има изјавено дека е еден од најдобрите од таа генерација ама му го продадоа, после 5 години пак заедно во Вотфорд.
многу играчи изнакупуваат баш ме интересира како КСФ ќе ги уигра.

имаа и еден млад хрват Гаврановиќ, он ги избаци Валенсија во 1/8ф.

Во Цирих е сега. не се изнаигра многу во Шалке иако се најавуваше како голем талент тогаш.

Ме интересира Ули информацииве од сеќавање ги кажува или од "гуглање" :D

Ме интересира Ули информацииве од сеќавање ги кажува или од "гуглање" :D

Од одамна ја пратам Бундеслигата, не знам што е чудно да се сеќава човек. Сеа може да се збуни човек како на пример мислев дека со Магат Шалке стигнаа во полуфиналето ЛШ коа беа отпаднати од Јунајтед.

Прво мислев дека погрешно прочитав дека не сум спан :pos:
:pos:
58L6RqJ.png

БоНба барем ти не си вчерашен. Ко ти курац линков фудбал италија?
Нели рековме официјални страни на клубовите.
Друго, Споли од Катанија а не од Рома, лани у Рим позајмен беше само.
Дури и првата реченица на текстов така ти пишува.

БоНба барем ти не си вчерашен. Ко ти курац линков фудбал италија?
Нели рековме официјални страни на клубовите.
Друго, Споли од Катанија а не од Рома, лани у Рим позајмен беше само.
Дури и првата реченица на текстов така ти пишува.

11751819_961424873930178_5930022648820668456_n.jpg

сликава од официјална страна на серија а на фејс е, па неќев да бие со слика а изумив за правилото па само копирав линк од фудбал италија и пастирав тука, ќе исправам.
Али ја се си мислев дека рома го откупија овој

Може нас италијанците не интересира за кариерата на Споли. :свиркам:
Не мислев конкретно на Споли.
Ама еве некој си Џејсон Шакел, тотално небитен играч, направил трансфер од Барнли во Дерби :ROFLMAO:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom