Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
И да си замине Перишиќ ништо нема да ги ослабне Волфзбург. Инаку лево крило играше Хрватот во Волфзбург, не десно крило. Во Волфзбург му е и неизвесно дали ќе биде стартер, а во Интер ќе си биде стартер. Само не знам што филм им е на Интер да го продаваат Шакири

Пa и не е лoш игрaч. Мислaм ќе гo oсетaт негoвoтo oтсуствo.
Јaс гo знaм кaкo деснo. Мoжеби си гo бидувa и зa левo и зa деснo крилo :D

Дa не си гo цитирaм пoстoт пoгoре ... oд денес кружи шпекулaцијaвa
Real Madrid to move for Wolfsburg's Ricardo Rodriguez
Мaлку верoјaтнo ми е. Штo збoрaт гермaнскиве весници зa oвa ?

Му ебам тоа името хаха Дуван :ROFLMAO:
Иначе Дуван на српски е тутун

Ова треба да е досетливо? Ти ако знаеш има некој што не знае.

ghgj-jpg.118646

Дa не си гo цитирaм пoстoт пoгoре ... oд денес кружи шпекулaцијaвa
Real Madrid to move for Wolfsburg's Ricardo Rodriguez
Мaлку верoјaтнo ми е. Штo збoрaт гермaнскиве весници зa oвa ?

Изјави денеска Родригез дека останува во Волфзбург. :)

Пaметнo. Гo сaкaм игрaчoт и не сaкaм нa клупa дa гo гледaм.
А вo Реaл пoкрaј Мaрселo тешкo декa ќе е стaндaрден

@Uli Hoeneß Хурадо што отишол во Вотфорд е истиот Хурадо што беше дел од таа генерација на Шалке што догураа до полуфинале ЛШ таа сезона? Сем Ноер и не ми текиња и Дракслер дали беше дел, чудно е како никој не се проби од тој тим тогаш, Хурадо, Матип, тоа грчето што повеќе одело во Амстердам отколку во Атина ( :icon_lol: ) итн итн.

@Uli Hoeneß Хурадо што отишол во Вотфорд е истиот Хурадо што беше дел од таа генерација на Шалке што догураа до полуфинале ЛШ таа сезона? Сем Ноер и не ми текиња и Дракслер дали беше дел, чудно е како никој не се проби од тој тим тогаш, Хурадо, Матип, тоа грчето што повеќе одело во Амстердам отколку во Атина ( :icon_lol: ) итн итн.
Знаев дека од негде го знам овој Хурадо. :D
Тие се тие што не ишутираа 2-5 на сред Меаца, Деки од центар кога му го закачи на Ноер. :pipi:

Раул им играше у напад, Дракслер, Хурадо и Фарфан позади него.
У средина не ми текнува баш, и гркот играше ако мислиш на тој големиот Пападопулос сеа у Леверкузен е. И Матип, Учида и Хеведес позади.

Знаев дека од негде го знам овој Хурадо. :D
Тие се тие што не ишутираа 2-5 на сред Меаца, Деки од центар кога му го закачи на Ноер. :pipi:

Раул им играше у напад, Дракслер, Хурадо и Фарфан позади него.
У средина не ми текнува баш, и гркот играше ако мислиш на тој големиот Пападопулос сеа у Леверкузен е. И Матип, Учида и Хеведес позади.
Е да, Пападопулос, тој со главата ко шпорет што му е :pos:

Не дека Левер е лош клуб ама му даваа прекар новиот Стам досега требаше во појака екипа да е ама како што збореа Комитиве од форумов мислам во темана за Шалке, чуле од побратимите дека повеќе се замарал со тревки и кралици на ноќта отколку сериозно со фудбал.

Е да, Пападопулос, тој со главата ко шпорет што му е :pos:

Не дека Левер е лош клуб ама му даваа прекар новиот Стам досега требаше во појака екипа да е ама како што збореа Комитиве од форумов мислам во темана за Шалке, чуле од побратимите дека повеќе се замарал со тревки и кралици на ноќта отколку сериозно со фудбал.
И на фудбал менаџер беше прејак, кај тој џанак, многу му е глупа тоа фацата голема за да пуши трава. :pos:

И на фудбал менаџер беше прејак, кај тој џанак, многу му е глупа тоа фацата голема за да пуши трава. :pos:

Го отепаа повреди. Баш да видиме дали ќе успее да направи кариера. Каков и да е уште сега би го трампал со Генерал Љоки :D

Па и Хурадо беше главен по игрите како таленче, многу често си го купував. :D Од Атлетико испадна мислам, па го земаа Шалке и после се изгуби некаде низ Русија. Баш сакам да видам како ќе се снајде во ПЛ.

Edit: Сеа гледам пред да игра за Атлетико поминал низ школата на Реал, има 3 настапи и за првиот тим пред 10тина години. 29 начукал :eek:

Да да тој е. Магат им беше тренер тогаш. Нели од вас испаднаа во полуфиналето. :)

Од Хурадо многу се очекуваше тогаш ама слабо играше иако во стилот е сличен на Казорла.

Да да тој е. Магат им беше тренер тогаш. Нели од вас испаднаа во полуфиналето. :)

Од Хурадо многу се очекуваше тогаш ама слабо играше иако во стилот е сличен на Казорла.
Хммм не беше еден поситен, смеѓ тренер, Раник нешто такво? После си даде оставка приватни причини бла бла...? Од телефон сум ме мрзи да гуглам.

Хммм не беше еден поситен, смеѓ тренер, Раник нешто такво? После си даде оставка приватни причини бла бла...? Од телефон сум ме мрзи да гуглам.

Да да, Ралф Рањик ги водеше откако Магат доби отказ. Инаку Магат ги донесе во Шалке Хурадо, Раул и Ескудеро кој ова лето потпиша за Севиља. Рањик оваа сезона е тренер на РБ Лајпциг бидејќи не најдоа решение за тоа место инаку си работи како спортски директор.

Јуве не планира да освојува италијанска лига? o_O

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom