Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Конопјанка во Севиља 99% готово :mad:

Не ги сакаш Севиља а? :D

Подолски во Галатасарај за 4 мил. евра според Билд.

ич, последниве две години ги поминаа и Барселона и Атлетико на мојата листа на омразени клубови :D

плус Конопјанка е ѕвер и осеќам ќе растури :D едино ако Емери не го сјебе со неговите ротации или ако го снајде судбина како Кержаков.

Трансферите во Италија оваа и минатата година... разлика небо и земја :coffee:

приказната за новото засилување на Спортинг
CI7rYElWUAA33cQ.jpg

Nije sve u parama bajo moj, hocu titule! hehe

tumblr_mt8k8iABZM1r3385eo1_500.gif

Брaвo брaвo. Двa oдлични трaнсфери. Ќе внесaт прoменa вo тимoт.

Сaмo, еден минус зa вaс зa прoдaжбaтa нa Рaми

пишавме и во фан клубот за тие пари ако го продале е премалце, нема никаде сеуште точна цена и не е комплетиран тој трансфер..само сигурно ќе носат штопери затоа мора и да се ослободат од некој.

@Ska Maniac не смее муабет во таа тема, затоа тука. Во статијата не пишува ништо за цена меѓутоа инфото е што кружи низ медиумите, дека цената е 5 милиони :)

@Ska Maniac не смее муабет во таа тема, затоа тука. Во статијата не пишува ништо за цена меѓутоа инфото е што кружи низ медиумите, дека цената е 5 милиони :)
ПАрдон, но видов погоре дека некој коментирале за трансферот на Вилијан у Милан па мислев дека е дозволено.

Арда демантирал договор со Барса

Голманот на Ајнтрахт Франкфурт, Кевин Трап пред трансфер во ПСЖ за 10 мил. евра.

Арда демантирал договор со Барса

Голманот на Ајнтрахт Франкфурт, Кевин Трап пред трансфер во ПСЖ за 10 мил. евра.
Ме потсети за голман. Глеам Штудгарт го земале Лангерак од Борусија.
Они останаа на Вајденфелер само? Сериозно планираат пак со него на 1 да се борат за титула у Бундес?

Они останаа на Вајденфелер само? Сериозно планираат пак со него на 1 да се борат за титула у Бундес?

Бурки, голманот на Фрајбург го земаа

Штутгарт ангажираа двајца голмани, Лангерак и Питон (ПСВ/Елче), а нов голман на Дортмунд им е Роман Бурки (од Фрајбург,), еден од подобрите сезонава. Сега шпекулираат дека по потписот на Трап со ПСЖ, Ајнтрахт ќе се обидат да го ангажираат Вајденфелер. Ако се случи тоа тогаш и Дортмунд ќе треба да си бара нов (втор) голман.

По странски форуми ептен го фалат тој Бурки.

José Holebas izjavio je kako je šokiran nakon što je saznao da je prodan u Watford, a da o tome ništa nije znao.

- Prodali su me, a da me ništa nisu pitali. Jedan i drugi klub potvrdili su transfer, svi osim mene. Ništa nisam potpisao, ugovor nisam vidio. Ne razumijem što se dogodilo. Uostalom nikada nisam niti spomenuo da želim otići - rekao je sada već bivši igrač Rome.

Da čitava priča dobije dodatnu dozu drame, prema izjavi igrača, stransfer se dogodio dok je bio na godišnjem odmoru u Dubaiju.

- Uživo sam malo u Dubaiju, a kada sam se vratio, svi su mi odjednom čestitatli na transferu.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom