Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
José Holebas izjavio je kako je šokiran nakon što je saznao da je prodan u Watford, a da o tome ništa nije znao.
- Prodali su me, a da me ništa nisu pitali. Jedan i drugi klub potvrdili su transfer, svi osim mene. Ništa nisam potpisao, ugovor nisam vidio. Ne razumijem što se dogodilo. Uostalom nikada nisam niti spomenuo da želim otići - rekao je sada već bivši igrač Rome.
Da čitava priča dobije dodatnu dozu drame, prema izjavi igrača, stransfer se dogodio dok je bio na godišnjem odmoru u Dubaiju.
- Uživo sam malo u Dubaiju, a kada sam se vratio, svi su mi odjednom čestitatli na transferu.
Работава, сакам аут од Рома ама не ме хејтајте плс. Грче глупоНе можи да биди продаден а тој да нема врска. Дури и клубовите да се договорат за сума на трансфер, играчот го има последниот збор дали сака да направи трансфер.
Не можи да биди продаден а тој да нема врска. Дури и клубовите да се договорат за сума на трансфер, играчот го има последниот збор дали сака да направи трансфер.
Ист сопственик. Поцо, ги држи Удинезе, Гранада и Вотфорд.Ватфорд се од Италијанци пазаруваат.
Батокио, Видра, Фабрини, Мота, Екстранд, Форестиери, Касети, Геихо, Мунари, Тозер, Фабрини, Меркел, Ангела, Фараони...
Дел од овие играа како позајмени. Има и уште, но не толку важни
Најголем дел се играчи на Удинезе. На што се должи ваквата соработка меѓу овие 2 клуба ?
Oти треба да испаднам и ќе ми го земавте лајковите.Дааа, сега гледам и Гранада ги врти истите играчи.
Игало го заборавивЕден од најдобрите поединци сезонава во Ватфорд.[DOUBLEPOST=1436018182][/DOUBLEPOST]
Оти не го почека човекот уште некоја минутка да стави потпис ?![]()
Ватфорд се од Италијанци пазаруваат.
Батокио, Видра, Фабрини, Мота, Екстранд, Форестиери, Касети, Геихо, Мунари, Тозер, Фабрини, Меркел, Ангела, Фараони...
Дел од овие играа како позајмени. Има и уште, но не толку важни
Најголем дел се играчи на Удинезе. На што се должи ваквата соработка меѓу овие 2 клуба ?
Калински, ти си?Пирло и Лампард... две легенди во средината на Њу Јорк Сити![]()
Калински, ти си?
Ги зема пред година дена Питер Лим, богат сингапурец.Од кај најде Валенсија толку пари да потроши летово?Сигруно едно 120м потрошија уште на стартот на трансфер периодот.
п.с:Која е таа азијатката што ги претставува трансферите, шо функција има во клубот?
Нов газда имаат. Од таму и парите.Од кај најде Валенсија толку пари да потроши летово?Сигруно едно 120м потрошија уште на стартот на трансфер периодот.
п.с:Која е таа азијатката што ги претставува трансферите, шо функција има во клубот?