Не ги сакаш Севиља а?Конопјанка во Севиља 99% готово
ич, последниве две години ги поминаа и Барселона и Атлетико на мојата листа на омразени клубовиНе ги сакаш Севиља а?
Подолски во Галатасарај за 4 мил. евра според Билд.
пишавме и во фан клубот за тие пари ако го продале е премалце, нема никаде сеуште точна цена и не е комплетиран тој трансфер..само сигурно ќе носат штопери затоа мора и да се ослободат од некој.Nije sve u parama bajo moj, hocu titule! hehe
Брaвo брaвo. Двa oдлични трaнсфери. Ќе внесaт прoменa вo тимoт.
Сaмo, еден минус зa вaс зa прoдaжбaтa нa Рaми
ПАрдон, но видов погоре дека некој коментирале за трансферот на Вилијан у Милан па мислев дека е дозволено.@Ska Maniac не смее муабет во таа тема, затоа тука. Во статијата не пишува ништо за цена меѓутоа инфото е што кружи низ медиумите, дека цената е 5 милиони
After two goals in three games at the beginning of last season, he joined Manchester United on loan for the campaign, helping Louis van Gaal’s side back into the Champions League.
Ме потсети за голман. Глеам Штудгарт го земале Лангерак од Борусија.Арда демантирал договор со Барса
Голманот на Ајнтрахт Франкфурт, Кевин Трап пред трансфер во ПСЖ за 10 мил. евра.
Бурки, голманот на Фрајбург го земааМе потсети за голман. Глеам Штудгарт го земале Лангерак од Борусија.
Они останаа на Вајденфелер само? Сериозно планираат пак со него на 1 да се борат за титула у Бундес?
Штутгарт ангажираа двајца голмани, Лангерак и Питон (ПСВ/Елче), а нов голман на Дортмунд им е Роман Бурки (од Фрајбург,), еден од подобрите сезонава. Сега шпекулираат дека по потписот на Трап со ПСЖ, Ајнтрахт ќе се обидат да го ангажираат Вајденфелер. Ако се случи тоа тогаш и Дортмунд ќе треба да си бара нов (втор) голман.Ме потсети за голман. Глеам Штудгарт го земале Лангерак од Борусија.
Они останаа на Вајденфелер само? Сериозно планираат пак со него на 1 да се борат за титула у Бундес?