Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
http://www.mirror.co.uk/sport/football/news/tottenham-manchester-city-transfers-sadio-3505144
@Uli Hoeneß знаеш нешто за овој играч? Можно е да замине во Леверкузен, а ти си по бундеслигашите. :D

Ги немам гледано Салзбург, но чим има 22 години и постигнато 29 гола би требало да се работи за добар играч. Кога објавија дека Рогер Шмид од Салзбург ќе биде нов тренер на Леверкузен пишуваа германските медиуми дека тренерот сака и Сане да го донесе во Леверкузен. Сиднеј Сем потпиша за Шалке така да им треба нов офанзивен играч. Ако сака добро да напредува треба да потпише со Леверкузен. Прерано ќе му биде за Тотенхем и Ман. Сити.

Кристијано Роналдо во Ривер Плата.

ronariver.png

А бе немојте да објавувате такви шпекулации во тема за официјални трансфери. Имаш друга тема шпекулации за тоа да го објавиш. Не велам дека нема шанси да се официјализираат тие трансфери, но додека нема официјална потврда од клубовите не објавувајте. Малку по озбилно, не линкови од дејли меил и спорт клуб или сан. И Билд многу пати погодувале трансфери и објавувале пред тоа да го потврдат клубовите, но додека нема на официјалните сајтови на клубовите не објавувам.

Toure open to PSG switch

И изјавата

Manchester City midfielder Yaya Toure has cast more doubt on his future at the clubby admitting it would be an honour to play for Paris St Germain.

Од вакви лигуши ми се кења, нека кажеше пред едно 4 години дека е honour да игра за псж :)

Ептен ми се интересни, па и ми е мило за вакви играчи како Ламберт. Цела кариера играл во трета и четврта лига и сиурно како стареел не ни сонувал дека на 32 години ќе игра на СП и во ЛШ. (y)

Ептен ми се интересни, па и ми е мило за вакви играчи како Ламберт. Цела кариера играл во трета и четврта лига и сиурно како стареел не ни сонувал дека на 32 години ќе игра на СП и во ЛШ. (y)

Исто и како Милито и оп титула во ЛШ со Интер :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom