Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Ред Бул Салзбург и РБ Лајпциг си направиле интересен трансфер. Салзбург биле заинтересирани за играч од Рапид Виена, но играчот имал клаузула за трансфер надвор од Австрија па така РБ Лајпциг платиле 2 мил. евра за него, потпишал играчот за нив и го пратиле на позајмица во Салзбург. Комедии :pos:

А исто, пример еве, Њу Јорк ќе плаќаат милионски суми на Сити за „чкљ“ играчи, кај Њу Јорк солиден тим, па и Сити нема да крши ФФП :)

40796"]Макото Хасебе во Ајнтрахт Франкфурт

@Uli Hoeneß ... што е со тебе денес ? :D[/quote]

А бе чекав да се официјализира трансферот и на Чандлер од Нирнберг во Франкфурт како и на Осако од Минхен 1860 во Келн па наеднаш да ги објавам. Ама џабе чекав кога ти објави. :@ :D

А исто, пример еве, Њу Јорк ќе плаќаат милионски суми на Сити за „чкљ“ играчи, кај Њу Јорк солиден тим, па и Сити нема да крши ФФП :)
Њу Јорк Сити доставил солена понуда од 3,5 М годишно и до Пандев.

Сигурно ќе игра за екипа што има богат сопственик. Секако битно ќе му е и екипата да игра во Европско натпреварување. А штом не се наоѓа во Шпанија во моментов нема да потпише со Шпанска екипа. Има речено дека Арсенал му е во срцето што значи дека нема да потпише за некоја друга англиска екипа.
Што значи дека одговорот е едноставен.
Шкендија !

Леле Челзи тим правењеее :D

Матич - Фабрегас
Вилиан - Оскар - Хазард
Коста​

Сега гледам кај Матиќ
345345.png

Ми се чини истото ќе го направат и со Лукаку :cautious:

Никој не спомна дека и Рома прават повеќе од солидно тимче... (y) Нивниот спортски директор царува низ Италија, иако неможе да се носат со поголемиве екипи на финансиски план, сепак како ги вади трансверине од рака, секоја му чест. Ептен добар преговарач е, кај и да појде, за дупло помалце пари ги носи играчите... и што е најдобро, не планира нитуеден играч од тимот да го даде за "кило семки". Го кажа својот став за Бенатиа и Стротман, за првиов може да иде ако некој понуди 60 милиони, за вториов нема цена... дефинитивно останува во Рома

Секоја чест, така се гради добар тим :cuc:

Последно уредено:
Никој не спомна дека и Рома прават повеќе од солидно тимче... (y) Нивниот спортски директор царува низ Италија, иако неможе да се носат со поголемиве екипи на финансиски план, сепак како ги вади трансверине од рака, секоја му чест. Ептен добар преговарач е, кај и да појде, за дупло помалце пари ги носи играчите... и што е најдобро, не планира нитуеден играч од тимот да го даде за "кило семки". Го кажа својот став за Бенатиа и Стротман, за првиов може да иде ако некој понуди 60 милиони, за вториов нема цена... дефинитивно останува во Рома

Секоја чест, така се гради добар тим :cuc:
И мене ептен ми се допаѓа тимот што го гради Рома. Сезонава ми беа фаворити во Серија А, ама сепак Јуве сеуште е пресилен. Би сакал да се покажат добро во ЛШ наредната сезона, па и догодина да направат некој поголем успех. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom