Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Може и ќе остане нешто ситно да пратат за поплавиве во Србија и Босна. Кога ПСЖ не им чуе за ФФП што има Челзи да се стиска за такви ствари, нека понудат одма директно 60 милиона.ќе им останат кусур 15 милиона за плата за 3 години на кој ида го земат, не глеам лоша зделка
Сабајле рекле дека ништо не може да ги запре во нивните намериМоже и ќе остане нешто ситно да пратат за поплавиве во Србија и Босна. Кога ПСЖ не им чуе за ФФП што има Челзи да се стиска за такви ствари, нека понудат одма директно 60 милиона.![]()
Измишљотини за деца(фанови на Арсенал) е тоа ФФП. Кога ќе ми текне само како се палеа во таа темата за ФФП како Челзи ќе се стане екипа од ранг на Норич, ПСЖ ќе се рападнел, дрн дрн јариња.Сабајле рекле дека ништо не може да ги запре во нивните намериБарем добро плаќаат ако ништо друго.
Муабетот е "Еве сега го фарбаат авионот ама сега кај и да е ќе слезе тој чикото што ќе го донесе ФФП, само што не дошол"Измишљотини за деца(фанови на Арсенал) е тоа ФФП. Кога ќе ми текне само како се палеа во таа темата за ФФП како Челзи ќе се стане екипа од ранг на Норич, ПСЖ ќе се рападнел, дрн дрн јариња.![]()
ПСЖ го купува Давид Луиз, Челзи Диего Коста, Барселона Хумелс, Борусија Џеко.
А ние...... Бехрами.![]()
Брат мислиш дека од ПСЖ преговараат? Пратат понуда која знаат дека нема да ја одбијат и си го ладат. Нејќат да се замараат со преговарањеАуууу свака част на тој у Челзи што преговарал и што го продаде Луиз за 50 факинг милиони евра....
Орден за достигнувања да му дадат у Челзи,мајке ми..
a oвој колкер добар играч е или нов аспас си купија?![]()