Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
ќе им останат кусур 15 милиона за плата за 3 години на кој ида го земат, не глеам лоша зделка

Со тие 15 милиона ќе го земеме Баходир Насимов и тамам нов напаѓач. Нема лоша зделка у секој случај даваш 1 а добиваш 2 играчи :D

ќе им останат кусур 15 милиона за плата за 3 години на кој ида го земат, не глеам лоша зделка
Може и ќе остане нешто ситно да пратат за поплавиве во Србија и Босна. Кога ПСЖ не им чуе за ФФП што има Челзи да се стиска за такви ствари, нека понудат одма директно 60 милиона.:icon_mrgr:

Ме потсеќа ова кога Винс го пративме во Нетс и муабетот беше "А бе добро имаше голема плата а освен едно коло во Плеј-оф и не поминавме, сега ќе танкаме па прв или втор пик ќе добиеме и после кај ќе ни биде крајот :vozbud: " :D

Може и ќе остане нешто ситно да пратат за поплавиве во Србија и Босна. Кога ПСЖ не им чуе за ФФП што има Челзи да се стиска за такви ствари, нека понудат одма директно 60 милиона.:icon_mrgr:
Сабајле рекле дека ништо не може да ги запре во нивните намери :pos: Барем добро плаќаат ако ништо друго.

ОФИЦИЈАЛНО: Грнчаров потпиша за Челзи.

А мислам дека е време Интер и Милан да купат по некој наш фудбалер, у стил Даниел Георгиевски замена за Абате или Шиков замена за Самуел.

Сабајле рекле дека ништо не може да ги запре во нивните намери :pos: Барем добро плаќаат ако ништо друго.
Измишљотини за деца(фанови на Арсенал) е тоа ФФП. Кога ќе ми текне само како се палеа во таа темата за ФФП како Челзи ќе се стане екипа од ранг на Норич, ПСЖ ќе се рападнел, дрн дрн јариња.:LOL:

Пошто Челзи пред Роман беше екипа од ранг на Норвич...ахам исто колку што и сега Арсенал и Тотенхем се борат за опстанок.[DOUBLEPOST=1400884699][/DOUBLEPOST]
Измишљотини за деца(фанови на Арсенал) е тоа ФФП. Кога ќе ми текне само како се палеа во таа темата за ФФП како Челзи ќе се стане екипа од ранг на Норич, ПСЖ ќе се рападнел, дрн дрн јариња.:LOL:
Муабетот е "Еве сега го фарбаат авионот ама сега кај и да е ќе слезе тој чикото што ќе го донесе ФФП, само што не дошол"

ПСЖ го купува Давид Луиз, Челзи Диего Коста, Барселона Хумелс, Борусија Џеко.

А ние...... Бехрами. :unsure:

А ние Ранокиа :pos:

Ranocchia, si muove il Bayern Monaco: i dettagli
Sirene tedesche per Andrea Ranocchia. Il Bayer Monaco di Pep Guardiola ha chiesto informazioni in merito al difensore nerazzurro, il procuratore del giocatore Tinti ne ha parlato direttamente con Rumenigge. Ranocchia ha fatto sapere all’Inter che fino al 2 giugno sarà concentrato solo ed esclusivamente sulla Nazionale, dopo se ne riparlerà. Di Bayern Monaco, e anche di un eventuale discorso legato al rinnovo. Tutto rimandato a dopo il “taglio” dei 23, che Prandelli effettuerà prima della missione Mondiale. Per il futuro c’è tempo, Ranocchia adesso pensa solo all’azzurro.

Не верувам, иако е според di Gianluca Di Marzio

a oвој колкер добар играч е или нов аспас си купија? :D

Оној од Кардиф ?
Не е лош играчот, само не знам колку им е неопходен на Ливерпул.

Мислам преголем предизвик ќе биде за него.
Сезонава беше единствениот играч што ги одигра сите минути во ПЛ. Во Ливерпул нема ни половина од таа минутажа да ја има.

=нов Аспас :D

Ауууу свака част на тој у Челзи што преговарал и што го продаде Луиз за 50 факинг милиони евра....:pos:

Орден за достигнувања да му дадат у Челзи,мајке ми..
Брат мислиш дека од ПСЖ преговараат? Пратат понуда која знаат дека нема да ја одбијат и си го ладат. Нејќат да се замараат со преговарање :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom