Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Па мислам дека не стојат добро со финансии Рубин па мораат со трансфери. (ама не сум баш сигурен)

Можеби. Никогаш не сум се интересирал за финансиската состојба на клубовите :)
Инаку мислам дека Начо како слободен играч премина во ПАОК

Можеби. Никогаш не сум се интересирал за финансиската состојба на клубовите :)
Инаку мислам дека Начо како слободен играч премина во ПАОК

Па за Реал навиваш... како да се интересираш :D

Глеам Јуве Освалдо го потпишале!
Си викам, време беше и они шпиц јак барем еден да имаат :P:pos:

Што се деси со Банега??? Отиде негде или да се надевам дека за преостанативе 2 саати ќе го лапнеме? :D

Бербатов у Монако,сеуште нема на официјалната страна

Што е работава со овја Диего бе,ко некоја птица преселница,сега у Атлетико Мадрид заминал,а не сум сигурен мислам дека една играше таму?

Што е работава со овја Диего бе,ко некоја птица преселница,сега у Атлетико Мадрид заминал,а не сум сигурен мислам дека една играше таму?

Да, исто како позајмен играч од Волфсбург.
И не им е толку неопходен Диего во моментов... не знам што се одлучија за ваков потег

Да, исто како позајмен играч од Волфсбург.
И не им е толку неопходен Диего во моментов... не знам што се одлучија за ваков потег
Па со оглед на формата на Давид Виља и те како им е потребен.
Плус Оливер име повреден на 2-3 месеци мислам. И остануваат само со Раул Гарсија на таа позиција а се борат на 3 фронта.

Па со оглед на формата на Давид Виља и те како им е потребен.
Плус Оливер име повреден на 2-3 месеци мислам. И остануваат само со Раул Гарсија на таа позиција а се борат на 3 фронта.

Што знам...
Иако го донесоа Де Бруин, сметам дека Волфсбург повеќе има потреба од Диего отколку Атлетико. Па да сум на нивно место не би го пуштил на позајмица...

Виља последниве натпревари не ги изигра лошо.
Туран, Коке, Раул Гарсија, Габи, Соса... има добри опции симеоне за ротација на средниот ред :)

Добар последниов ден од трансфер периодот, сите испазарија добро, мислам некако неактивни ми беа германците, нај активни англичаните и италијаните

Sent from my LG-E400 using Tapatalk 2

Бербатов > Фалкао.

Штета што не замина у Арсенал, таму со Озил и компанија позади него даваше 10+ голови сигурно (ако сметаме дека ќе беше резерва).

Не знам како игра Монако, не сум ги глеал дали ќе им одговара ваков шпиц, но ако го „хранат“ добро со топки, Колумбија ќе посака да го натурализира за СП. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom