Uli Hoeneß
Präsident
- Член од
- 6 август 2010
- Мислења
- 14.489
- Поени од реакции
- 26.553
Веќе двајца играчи што греат клупа во Бундеслигата се преселија во ПЛ. Данецот Квист од Штутгарт во Фулам и Лук де Јонг од Менхенгладбах во Њукасл. Интересно. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Веќе двајца играчи што греат клупа во Бундеслигата се преселија во ПЛ. Данецот Квист од Штутгарт во Фулам и Лук де Јонг од Менхенгладбах во Њукасл. Интересно.![]()
Верувај не ти оди во прилог да продолжуваш со муабетов.Само од сезонава, Шурле и Арнаутовиќ, стандардни во Бундес, отидоа во Премиер. Обратно, Кокелин, Џуру, Де Брујн, Џексон, Донг Вонг и Ди Санто. Освен Ди Санто, другиве заедно имаат изиграно во Премиер помалку од Квист и Де Јонг во Бундес.
За минатата сезона па уште полошо е каде што од Бундес во Премиер отидоа играчи како Кагава, Марин, Подолски, Сигурдсон и Холтби, а обратно Македа и Гомеш.![]()
А бе ајде, еден Тремел кој беше голман на Котбус и еден од најслаботе голмани во Бундес дојде ред да брани за Свонси.
Се шалев бе друже. Си немал потреба од толки објаснување и демантирање. Само чудно ми беше што успеаа да направат трансфер во ПЛ, а седеа на клупата во Бундес. Уживај си.![]()
Веќе двајца играчи што греат клупа во Бундеслигата се преселија во ПЛ. Данецот Квист од Штутгарт во Фулам и Лук де Јонг од Менхенгладбах во Њукасл. Интересно.![]()
Банега е за во затвор, не за трансфери правење.
па таа глупоста кога се самоповреди со колата, нели заборавил ручна, му се вратила и тркалото над стапалотоНишто од Банега во Интер, Хернанес доаѓа утре.. Освен ако не не изненадат и него да го земат а да се продаде Гуарин.
А што е со Валенсија, се распаѓа??
Зошто?
па таа глупоста кога се самоповреди со колата, нели заборавил ручна, му се вратила и тркалото над стапалотопосле имам читано дека пијан дошол на тренинг, мислам дека и во тепачка има учествувано ама за третово не знам баш, не сум сигурна.
Porto have accepted a €42m offer from Manchester City for Eliaquim Mangala. Eliaquim Mangala is hesitating about agreeing personal terms with Manchester City, currently happy at Porto.
Koј е бре овој Мангала пичку матер..Ако вакви ``пациенти`` вредат по 40 милиони, живо ме интересира колку би вределе Видиќ, Неста и Канаваро?