Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Скокаш еден битен момент. Јамал е ѓупче од некоја вукојебина од северна Африка. Што очекувате не ми е јасно.

Плус Вирц е далку од него на популарност и хајп, а богами и на фудбал.

За мене Јамал е во топ 3 тинејџери што сум ги гледал. Како да е роден со топка во нозете. Искрено почнав да ја следам Барселона секое коло заради него, па дури и да навивам за нив, а ми беа меѓу најомразени тимови до скоро (сите знаеме зошто, јбг).

Има неверојатен талент и само шупливата лејка може да го спречи бар неколку пати да освои ЛШ. Ама тоа до него е, нема да му се секирам сигурно дали се глупирал јавно или не. :D
Не постоиш за мене повеќе ,у моите очи си еден обичен гусар.
Спортски поздрав

Од тоа ѓупците афрички го заборавате Канте. Тој бил и останал еден и единствен скромен нигро што иако растел у вукојебина сите пари ги штедел, ги праќал дома и не ги трошел на непотребни луксузи.

Како да е роден со топка во нозете. Искрено почнав да ја следам Барселона секое коло заради него, па дури и да навивам за нив, а ми беа меѓу најомразени тимови до скоро (сите знаеме зошто, јбг).
:D
giphy.gif

k15-mile.gif

Океј, може малку лошо се изразив во постот, па да појаснам, додека не сте ме прекрстиле вo BarcaChampions. :D

Секако дека не навивам страствено за нив и ги следам буквално секој меч и ми зависи расположение од нивните резултати. Туку како што секогаш имаш некоја екипа што ти е интересна за следење и потајно сакаш да вади добри резултати, така оваа Барселона на Флик и Јамал стварно нуди врвна фудбалска забава кога и да ја гледам.

Брз, директен (германски) фудбал, продорни крила, добра средина и висока одбрана, што е донекаде и мана на системот, бидејќи стојат на центар и кога треба да бранат резултат (пример голот што го примија од Интер во 90+), ама придонесува на забавата. Исто мора да кажам дека Педри израснува во играчиште. Дечкото има техника и контрола на топка левел 999 и баш претходната недела Сколс имаше стори ставено дека му е нов омилен играч. :D

Океј, може малку лошо се изразив во постот, па да појаснам, додека не сте ме прекрстиле вo BarcaChampions. :D

Секако дека не навивам страствено за нив и ги следам буквално секој меч и ми зависи расположение од нивните резултати. Туку како што секогаш имаш некоја екипа што ти е интересна за следење и потајно сакаш да вади добри резултати, така оваа Барселона на Флик и Јамал стварно нуди врвна фудбалска забава кога и да ја гледам.

Брз, директен (германски) фудбал, продорни крила, добра средина и висока одбрана, што е донекаде и мана на системот, бидејќи стојат на центар и кога треба да бранат резултат (пример голот што го примија од Интер во 90+), ама придонесува на забавата. Исто мора да кажам дека Педри израснува во играчиште. Дечкото има техника и контрола на топка левел 999 и баш претходната недела Сколс имаше стори ставено дека му е нов омилен играч. :D
Кажи си искрено дека си спремаш терен за трансфер во друг фан клуб, не те судиме овде.
Од ваш клуб ни е познато тоа, апидроне навиваше за 3!!

Од тоа ѓупците афрички го заборавате Канте. Тој бил и останал еден и единствен скромен нигро што иако растел у вукојебина сите пари ги штедел, ги праќал дома и не ги трошел на непотребни луксузи.
И имал скршен ајфон.

Кажи си искрено дека си спремаш терен за трансфер во друг фан клуб, не те судиме овде.
Од ваш клуб ни е познато тоа, апидроне навиваше за 3!!
Не бе, само сакав и од јаките да си најдам екипа.. :D

Сити ти е поблиску, а и фан клубот им е празен.
Си имаат врски они со фан клуб Челзи, не би се мешал таму. Јас барам екипа со традиција подолга од 20 години. :icon_mrgr:

Искрено почнав да ја следам Барселона секое коло заради него, па дури и да навивам за нив, а ми беа меѓу најомразени тимови до скоро
Голем си за вакви работи

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom