- Член од
- 31 јануари 2007
- Мислења
- 19.190
- Поени од реакции
- 23.526
62м за 18 годишник![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
62м за 18 годишник![]()
Со сета почит према Мартинез, али не ми е тој тип на играч. Не викам дека не е добар дефанзивец, али не ми дал впечаток дека он може да биде тој што ќе ја командува одбрана и пример за лидер од кого ќе се огледуваат другите.
Можно е да грешам, сепак вие како фанови повеќе го имате гледано од мене. Можеби мислењево ми се базира на тоа што и Мартинез имаше на почетокот некои критики од страна на медиумите, а и доста ми делува на склон на повреди.
Со Јоро ќе треба малце и фан базата и пандитите во Англија да бидат претпазливи, зашто сигурен сум дека со оглед на цената која што е платена за него ќе очекуваат да биде некој што ќе им ги среди сите можни проблеми во одбраната, а тоа ствара притисок.
Зашто бе. Најдобриот дефанзивец у свет треба да игра и за најдобриот клуб. Сепак треба да напредува во кариерата и да си ги освојува најголемите трофеи. Само штета Реал нема да дадат добра понуда штом за Јоро не дадоа повеќе од 20м.Не пипај таму кај што не треба.
Јоро ако е 60м тогаш Бастони вреди милијарда и 960 милиони. Не мрда Бастони од Интер, и он и Барела ќе си останат суви легенди на Интер. Ете ви го Рудигер и не замарај за штопери.Зашто бе. Најдобриот дефанзивец у свет треба да игра и за најдобриот клуб. Сепак треба да напредува во кариерата и да си ги освојува најголемите трофеи. Само штета Реал нема да дадат добра понуда штом за Јоро не дадоа повеќе од 20м.
Ноуп, тој и во Виљареал беше зверотиња. Губеше тогаш Атлетико и ја сврти, така нешто беше мислам, и јас последна ја чекав на тикетКујзне за колку ме ебале на клаџа чим вака сум го понижил.
Како и да ја вртиш у Сити стана машина така да технички у право сум бил.![]()
Ноуп, тој и во Виљареал беше зверотиња. Губеше тогаш Атлетико и ја сврти, така нешто беше мислам, и јас последна ја чекав на тикет![]()
Не лажи.За Торес беше,не за челзи.Не лажи. Он кога беше во Виљареал ти навиваше за Челзи и не пратеше Ла Лига![]()
Ете ти кажа членот погоре, со Торес заедно трансфер напрајвме во Атлетико 2014Не лажи. Он кога беше во Виљареал ти навиваше за Челзи и не пратеше Ла Лига![]()