Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Со сета почит према Мартинез, али не ми е тој тип на играч. Не викам дека не е добар дефанзивец, али не ми дал впечаток дека он може да биде тој што ќе ја командува одбрана и пример за лидер од кого ќе се огледуваат другите.

Можно е да грешам, сепак вие како фанови повеќе го имате гледано од мене. Можеби мислењево ми се базира на тоа што и Мартинез имаше на почетокот некои критики од страна на медиумите, а и доста ми делува на склон на повреди.

Со Јоро ќе треба малце и фан базата и пандитите во Англија да бидат претпазливи, зашто сигурен сум дека со оглед на цената која што е платена за него ќе очекуваат да биде некој што ќе им ги среди сите можни проблеми во одбраната, а тоа ствара притисок.

Maртинез делува дека е материјал за капитен, се гледа по некои ситни работи што ги прави на терен. Имаше бајаги несреќа со 2 повреди всушност. Скрши мала коска на стапалото, па не му зарасна како што треба заради тоа што е ептен ситна коска. Ја почна сезоната, ама очигледно заради неправилно зарасната коска, не можеше ни 60 минути да изигра, па мораше пак да го оперира истото. Откако се врати, ја имаше таа несреќа да му падне Цуфал на колено, и да му истегне лигаменти. 2 тотално неповрзани повреди. Вака, кога гледаш од страна, делува дека ликов не може да излезе од болница последнава година дена. Ама реално, далеку е од injury prone тип на играч кај кого ги има често истите мускулни повреди, препони и задни ложи.

Мислам дека имаше се на се 13 меча пропуштено пред да дојде во Јунајтед. Го нападнаа бајаги кога дојде во Јунајтед заради висината, плус првиот меч Јунајтед го изгуби 4-0, па му се ставија сите на него. На крај и Карагер му се извини.

Не знам дали Јоро зборува Англиски или Шпански, зашто тоа би било јазична бариера меѓу двајцата. Многу работи ке треба да се поклопат за проработат овие двајца. Јунајтед сеуште нема купено саглам DM. Без него, стави кој сакаш позади, исто ке биде.

Лисандро Мартинез е Видич, Стам и Кин, три во едно за сегашните играчи во Јунајтед.
Да сум Тен Хаг би му ја дал капитенската лента уште од оваа сезона.

Не пипај таму кај што не треба.
Зашто бе. Најдобриот дефанзивец у свет треба да игра и за најдобриот клуб. Сепак треба да напредува во кариерата и да си ги освојува најголемите трофеи. Само штета Реал нема да дадат добра понуда штом за Јоро не дадоа повеќе од 20м.

Зашто бе. Најдобриот дефанзивец у свет треба да игра и за најдобриот клуб. Сепак треба да напредува во кариерата и да си ги освојува најголемите трофеи. Само штета Реал нема да дадат добра понуда штом за Јоро не дадоа повеќе од 20м.
Јоро ако е 60м тогаш Бастони вреди милијарда и 960 милиони. Не мрда Бастони од Интер, и он и Барела ќе си останат суви легенди на Интер. Ете ви го Рудигер и не замарај за штопери.

Кујзне за колку ме ебале на клаџа чим вака сум го понижил. :ROFLMAO:

Како и да ја вртиш у Сити стана машина така да технички у право сум бил. :kuracc:

Кујзне за колку ме ебале на клаџа чим вака сум го понижил. :ROFLMAO:

Како и да ја вртиш у Сити стана машина така да технички у право сум бил. :kuracc:
Ноуп, тој и во Виљареал беше зверотиња. Губеше тогаш Атлетико и ја сврти, така нешто беше мислам, и јас последна ја чекав на тикет :D

Ноуп, тој и во Виљареал беше зверотиња. Губеше тогаш Атлетико и ја сврти, така нешто беше мислам, и јас последна ја чекав на тикет :D

Не лажи. Он кога беше во Виљареал ти навиваше за Челзи и не пратеше Ла Лига :D

Толку беше од залетот на арапските пари?
Чим бегаат во Турција иако имаат огромни плати во С.Арабија, тешко дека ќе бидне нешто од тој проект.
Оваа година, засега главно засилување во лигата е оној Уар (H.Aouar) кој скрши кур во Рома. Речиси и да нема некои вести за играчи кои се близу трансфер во С.Арабија.

Не лажи. Он кога беше во Виљареал ти навиваше за Челзи и не пратеше Ла Лига :D
Ете ти кажа членот погоре, со Торес заедно трансфер напрајвме во Атлетико 2014 :D
Десет годишнина славам како фан на Атлетико активен, со членска со изгледани натпревари на Метрополитано со сите салтанати :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom