Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Врсаљко многу блиску до потпис со Интер. Добар играч со огромен потенцијал ама не се пронајде во Атлетико, единствена корисна работа шо ја напрај откако потпиша за Атлетико е шо му го спаси животот на Торес [emoji846] Се друго беше така така.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Monaco, Benfica, West Ham, Leicester City, Wolfsburg and Palmeiras made offers for Bernard. He liked Palmeiras' offer but Chelsea are the favorites to sign him as he likes the club and loves London, according to Globo Esporte:

Monaco, Benfica, West Ham, Leicester City, Wolfsburg and Palmeiras made offers for Bernard. He liked Palmeiras' offer but Chelsea are the favorites to sign him as he likes the club and loves London, according to Globo Esporte:
Кој Бернард? Оној од Шахтјор?

Ако е точно ова, нека прифаќаат одма Барселона, премија е ова за нив знаејќи колку се неспособни да извадат пари при продажба на играчи.
Да беше некој друг клуб во прашање, само за Мина ќе извадеше 50м после такво изиграно СП.

А зошто па одма фатила Барселона да го продава, не разбирам, сигурно не е до толку пропала роба

Се освен бајбек клаузула кај Мина ќе биде огромен фејл за Барса, Пике нит се подмладува нит нешо е мега јак у задњи 2 години, Умтити и Мина може да бидат стубови за наредни 10 години.

Ако е точно ова, нека прифаќаат одма Барселона, премија е ова за нив знаејќи колку се неспособни да извадат пари при продажба на играчи.
Да беше некој друг клуб во прашање, само за Мина ќе извадеше 50м после такво изиграно СП.

Па таман 5 милиони за Диње. :icon_lol:

Пишав и кај нас во фан клубот, најдобро е Мина да се даде на позајмица во некој помал клуб каде ќе игра редовно. Па кога ќе се отвори можност да се врати назад во Барселона. Глупо е да се откажат од него по само една полусезона, а со ништо не разочара, напротив, одигра одлично СП.

Сите почнаа повеќе да го ценат, затоа што даде 3 гола. Тоа што е просечен во одбрана е небитно нели, битно голови ќе дава.
Затоа и јас прашав до толку ли е крш играч, зошто за голови давање го бива, сите видовме ама тоа не е примарната задача за еден дефанзивец. Ете и тоа што не е ЕУ играч не оди во негова полза.

Стварно не ја разбирам одлукава на Головин да иде у Монако а ко што знам имаше понуди и од други клубови(n).мајка му решила дека е подобро у Монако:facepalm:, само се надевам дека нема да заврши ко Хулк

Затоа и јас прашав до толку ли е крш играч, зошто за голови давање го бива, сите видовме ама тоа не е примарната задача за еден дефанзивец. Ете и тоа што не е ЕУ играч не оди во негова полза.
Во Барселона изигра само 4 натпревари (меѓу нив и оној пораз од Леванте 5-4), многу малку е тоа за да го оценат дали е добар или е катастрофа. Мислам дека пресудно е тоа што е non EU player.

Стварно не ја разбирам одлукава на Головин да иде у Монако а ко што знам имаше понуди и од други клубови(n).мајка му решила дека е подобро у Монако:facepalm:, само се надевам дека нема да заврши ко Хулк
Ако го бива следна сезона ќе направи трансфер во друг клуб. Исто како оној од Андерлехт кој го избра Монако. Некои не прифаќаат да бидат резерва и да ја пополнуваат листата на играчи на некој поголем клуб.

Во Монако баш најдобри услови моментално има за да се развие. Иначе и немаше баш други опции. Другите клубови беа Челзи и Јуве ама ни тие ни тие не се договориле со Монако.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom