Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Хазард цела сезона дава изјави дека не е задоволен, пред СП бараше проекти а она вчера беше само капак, фалеше уште клубот да го каже иако сите знаеме кој е.

И годината стигна 2018 и гледам уште се прават муабетите, ако Дембеле и Кутињо чинеа ~170, Хазард требало 200, како ова зелено пазарче да е. Не дека нема шанси да извадат толку ама многу ќе биде тешко, барем мое мислење.
Ама нема да го дадат ни за џабе.

Иначе Лацио единствена екипа која има одредено една цена за играч и не попушта, па ако треба и така ќе им седи и ќе го изгубат кога ќе му помине договорот. За Милинкович-Савич 150 мил, за Имобиле 60 мил. Кој ги сака нека плати.

Ама нема да го дадат ни за џабе.

Иначе Лацио единствена екипа која има одредено една цена за играч и не попушта, па ако треба и така ќе им седи и ќе го изгубат кога ќе му помине договорот. За Милинкович-Савич 150 мил, за Имобиле 60 мил. Кој ги сака нека плати.

Па нема, не викаме дека ќе го дадат за џабе.

Марцело на радарот на Јуве...
Кој тоа ви кажа дека Марсело сака да си оди? Има договор до 2022, и минимум 500 милиони евра откупна клаузула, барем за претходниот договор толку му беше, сигурно не му ја намалиле, може да отишла само нагоре.

Азар во Реал значи е решена работа веќе. Уште од сега се гледа дека овај ќе плаче и притиска за трансфер, па ќе мора да го дадат :D Дали 200-250 на Реал не му менува многу, единствена опција им е.

Азар во Реал значи е решена работа веќе. Уште од сега се гледа дека овај ќе плаче и притиска за трансфер, па ќе мора да го дадат :D Дали 200-250 на Реал не му менува многу, единствена опција им е.
Како се гледа дека ќе притиска?

Знаеш кој е Карло Алвино?
Eden od prvite sto izvesti deka karlo ide vo napoli :)
Denes i De Laurentis istoto go veli, deka im bil ponuden, ja razgledale taa opcija ama ako go kupele za taa para, ke bile blisku do bankrot i ne mu se rizikuvalo.
I iskreno nema da me iznenadi ova, za de laurentis zboram, eden den ke zavrsi so kursum u celo, jedina pricina zasto napoli nema osvoeno skudeto do sea e on, voopsto ne e popularen kaj navivacite iako napoli e na vrvot od kalco fudbalot.
Za kavani sea vika, ako saka da doe, neka namali pobaruvacka za plata i neka sredi kontakti od psg za napoli. Ne znam karlo so koj pamet prifati, mozebi predizvik, i onaka sve ima osvoeno debeliot, iako broj na tituli u liga ima malce zemeno.

Eden od prvite sto izvesti deka karlo ide vo napoli :)
Denes i De Laurentis istoto go veli, deka im bil ponuden, ja razgledale taa opcija ama ako go kupele za taa para, ke bile blisku do bankrot i ne mu se rizikuvalo.
I iskreno nema da me iznenadi ova, za de laurentis zboram, eden den ke zavrsi so kursum u celo, jedina pricina zasto napoli nema osvoeno skudeto do sea e on, voopsto ne e popularen kaj navivacite iako napoli e na vrvot od kalco fudbalot.
Za kavani sea vika, ako saka da doe, neka namali pobaruvacka za plata i neka sredi kontakti od psg za napoli. Ne znam karlo so koj pamet prifati, mozebi predizvik, i onaka sve ima osvoeno debeliot, iako broj na tituli u liga ima malce zemeno.
Им бил понуден е една работа, сакал таму да оди е сосема друга.

Карло Алвино е навивач на Наполи и коментатор. Ова "новинар" од скоро му е изгледа професија.

Им бил понуден е една работа, сакал таму да оди е сосема друга.

Карло Алвино е навивач на Наполи и коментатор. Ова "новинар" од скоро му е изгледа професија.

а зашо мислиш дека Роналдо незнаел Мендеш шо праи?
дека не било договорено каде да го понуди?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Мендеш и Роналдо се буквално БФФ што се вели, мислам дека и кумови си се, не верувам дека би правел било што без знаење на Роналдо.

Ако успее Пелегрини да ги вклопи заедно овие играчи ќе биде интересен тим за следење Вест Хем
Или ќе потонат ко Евертон лани. Ова све се просеци или играчи што се склони на повреди. Повеќе од шесто место нема да бидат.

Или ќе потонат ко Евертон лани. Ова све се просеци или играчи што се склони на повреди. Повеќе од шесто место нема да бидат.

Какво шесто место бе, 10 место нема да бидат. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom