Фудбалски трансфери - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Ни под разно нема шанси да земат 200 милиони за играч кој има само 2 години од договор и сака да си оди во Челзи. Докај 100 негде максимум ако му извадат.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Прочитав дека Барселона ја контактирала управата на Челзи за Еден Хазард, под 200милиони не го даваат :/

ги утепа у преговори во старт Челзи

Sent from my iPhone using Tapatalk

Шо се 200 милиони бе :pos:

105м Дембеле, 140м Кутињо. Хазард макс 100м. Важи да ќе се чуемо :)

А демек пред оваа вчерашна изјава не се знаеше за Азар каде сака да игра и сега наеднаш цената ќе му падне и ни 100 нема да добијат. Размислување на некој со IQ влезен во минус.
Може 200 мил не, ама Реал сигурно ќе понуди 150 мил ако им е главна трансфер цел.

Мене не ми е јасно,како само со Азар ќе го надоместат одењето на Роналдо?
Единствено класа центарфор да донесат и под услов да соработуваат многу добро.
На тој начин минусот што го има Азар со Кики би го компензирал тој класа шпиц кој би бил апгрејд на Бензема. Така да на едно место минус,на друго плус, би испаднале исто јаки, како и досега.
Проблем е што не се гледа некоја видливо подобра варијанта на Бенз. Лева можеби ама последнава година е катастрофа, друг некој не ми иде на ум.
Е сега ако го доведат Мбапе десно, вкупнатa слика се менува многу.

доколку пробаат да го заменат Роналдо, нема да успеат, едноставно нема замена за таков играч...што и да купат, ќе мора да се променат и адаптираат на играчкиот кадар што го имаат и тоа што тие можат да го пружат...ни Азар, ни Нејмар, ни Мбапе нема да дадат 50-тина гола во сезоната...ќе мора сите да придонесат, и Иско, Асенсио, Бале, Бензема и било кој да донесат...

Значи муабетот ми беше, да се надомести придонесот на Роналдо, не класично да го заменат.
Затоа реков може Азар ама плус јак ценратфор, не нивниот издишан Бензема. Малиов Асенсио треба да се види, ама на него да се потпрат како прва опција не ми е логично.

А демек пред оваа вчерашна изјава не се знаеше за Азар каде сака да игра и сега наеднаш цената ќе му падне и ни 100 нема да добијат. Размислување на некој со IQ влезен во минус.
Може 200 мил не, ама Реал сигурно ќе понуди 150 мил ако им е главна трансфер цел.
Хазард цела сезона дава изјави дека не е задоволен, пред СП бараше проекти а она вчера беше само капак, фалеше уште клубот да го каже иако сите знаеме кој е.

И годината стигна 2018 и гледам уште се прават муабетите, ако Дембеле и Кутињо чинеа ~170, Хазард требало 200, како ова зелено пазарче да е. Не дека нема шанси да извадат толку ама многу ќе биде тешко, барем мое мислење.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom