Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
И сакам да си замине. Сезонава многу ми го смени мислењто што го имав за него. И понашање и игрите што ги прикажуваше така да сега им е шансата да земат јака пара за него чим и тој сака нов предизвик.

Значи Лева, Боатенг и еден од Тиаго и Видал исто ќе се продава.

Како бе 55-60м за Игуаин во денешниот трансфер пазар со овие напумпани цени?!?! Каков сака нека е, промашувал на битни утакмици,секој промашува, 30 години има не е пред крај на кариера, плус има уште ТРИ сезони договор... Го земаа од Наполи за 90 милиони и после 2 сезони ќе го продаваат за 40% помалку од тие пари, а не бил флоп.
[DOUBLEPOST=1527634126][/DOUBLEPOST]
И сакам да си замине. Сезонава многу ми го смени мислењто што го имав за него. И понашање и игрите што ги прикажуваше така да сега им е шансата да земат јака пара за него чим и тој сака нов предизвик.

Значи Лева, Боатенг и еден од Тиаго и Видал исто ќе се продава.
:zloo:

Марина има фетиш за робусни шпицови, мајка бара Игуаин во Челзи.

Инаку ако Лева иде во Челзи а се споменува свап, освен Хазард не гледам кој би бил соодветна противтежа.

Мората [emoji3]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Многу очекувам од играчов. Добра цифра.

Како бе 55-60м за Игуаин во денешниот трансфер пазар со овие напумпани цени?!?! Каков сака нека е, промашувал на битни утакмици,секој промашува, 30 години има не е пред крај на кариера, плус има уште ТРИ сезони договор... Го земаа од Наполи за 90 милиони и после 2 сезони ќе го продаваат за 40% помалку од тие пари, а не бил флоп.
[DOUBLEPOST=1527634126][/DOUBLEPOST]
:zloo:
Па баш дека е 30 години. Во декември 31 полни. И со денешни цифри на пазар цената му е сосема океј. Јасно им е и на јуве ова е максимумот што можат за него да добијат и една од последни шанси да извадат некоја пара за него.

- Zahavi confirmed that Lewy wants to leave. PSG,Chelsea and ManUtd interested, Real M not longer
- Zahavi would help Bayern to get a replacement, for example Morata or Cavani
Баш би сакал да го видам Кавани у Баерн, как би функционирал у по структурен фудбал. А лоша грешка ќе е ако си го продадаме Тиаго..

Последно уредено:
SPORTBILD: #FCBayern officially informed! Lewandowski wants to leave. Lewandowski's agent is working on a swap-deal!
Ova ke bide interesno. Lani neli go prodolzi dogovorot pa zema 15m EUR nekade?

Prasanje e dali Baern ke dobie dovolno pari i dali ke najde dobra zamena. Lewandovski e odlicen igrac ama go snemuva vo golemite partii. Od negova strana mozam do nekade da go razbiram. 7 godini po red si Germanski sampion, cat pat i kupot go osvojuvas no vo LS najkasno vo polufinale e kraj a i realno ne gledam Baern vo slednite godini da ja osvoi LS. Edinstvena sana za toa mu e da smeni klub. Se suska PSZ, Chelzi ili Manchester United. Ne znam dali so ovie klubovi sansite se pogolemi ali Lewandovski do nekade si ima zacrtan pat koj go sledi. Ni vo Dortmund ni vo Baern imase golema identifikacija so klubot a i se delese od timot. Dur davase golovi mu gledaa niz prsti ama vo Minhen mislam deka na soigracite im e skurceno od nego. Lani baral poveke poddrska od timot za da stane prv strelec vo Germanija a ne se zaprasa oti 5 cisto sansi gi promasi. Godinava posle izmena ko odbi da mu dade raka na trenerot pa posle ispadna deka pricina bilo sto sakase prv strelec na Evropa da stane pa se nalutil za izmenata. Egoist neviden.[DOUBLEPOST=1527664056][/DOUBLEPOST]
- Zahavi confirmed that Lewy wants to leave. PSG,Chelsea and ManUtd interested, Real M not longer
- Zahavi would help Bayern to get a replacement, for example Morata or Cavani
Баш би сакал да го видам Кавани у Баерн, как би функционирал у по структурен фудбал. А лоша грешка ќе е ако си го продадаме Тиаго..

Cavani e dobar ama ima 31 godina. Vgodina Baern mora Ribery i Robben da gi zameni a za 2-3 godini Cavani. Ne gledam kako Baern toa moze finansiski da go pokrie.

Morata ne go gledam na nivo sp Lewandovski. Werner od Leipzig bi bil opcija ama negoviot stil ne odgovara na igrata na Baern (kontra-fudbaler vo dominanten tim). Lukaku mozebi?

@Igorcemk според твоиве предвидувања, на Баерн најдобро би му било да го вратат Карстен Јанкер од пензија :LOL:

Може трампа со некој од Ди Марија, Санчез, Марсијал.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Може трампа со некој од Ди Марија, Санчез, Марсијал.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Се избори Санчез за да зима катаљарда фунти неделно, за да после 5 месеци оди во Баерн и зима 150к евра, v'red :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom