Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Брееј и официјално бидна Фабињо во Ливерпул.
Само јас не сум прочитал шпекулации претходно за Фабињо во Ливерпул или стварно немаше?Ова ме потсети на трансферот на Андре Гомеш во Барселона. Како гром од ведро небо објавија на официјалната страна Welcome Andre Gomes.
А на неколку фан страни на Атлетико имаше деновиве дека Фабињо е пред трансфер во Атлетико.
Комбинаториките се глупост. Пишав и во фан клубот ќе има ротирање во зависност од форма, резулат, противник итн.Мислам дека Ливерпул направи одличен избор со Фабињо. Квалитетен апгрејд за Чан. Вреден поединец кој исто така покрива доста позиции. Очекував бурно лето за Фабињо, но ги надмудрија сите.
Инаку ви ги читам комбинаториките со Кеита-Фабињо-Фекир среден ред. Фекир е офанзивец и често поставен на 10ка или десно крило така да нема врска да игра во тројка во среден ред.
И малце да ги боцнам нашиве ривали. Кеита 70, Фабињо 50...120 милионски среден ред вака така.
Комбинаториките се глупост. Пишав и во фан клубот ќе има ротирање во зависност од форма, резулат, противник итн.
Инаку се на се Кеита и Фабињо се околу 90 милиони фунти![]()