Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Од Хендерсон-Вајналдум-Милнер на Фабињо-Кеита-Фекир би било сериозна работа.. Плус Фекир можи да биди замена за било кој од трите напред.. Уште Ловрен и голманот да ги заменат и ќе имат петка тим

Требаше да му остават на ЏДМ да објави прв.

Последно уредено:
Нека купи Клоп некој напаѓач нека не се заебава, главни измени се Соланке и Лалана.

Нека купи Клоп некој напаѓач нека не се заебава, главни измени се Соланке и Лалана.
Ко со има шпкулации ќе има еден напаѓач сега кој уште не се знае веројанто после светско тоа ќе се осигура. Голман, средина, напаѓач и веројатно стопер.
Голман- Алисон.
Средина- Фабињо, Фекир.
Напад- некој викаа Ају(се надевам дека не е точно, ама ќе видиме.)

Првото лето на Клоп во Ливерпул имаше интерес и не' одјеба. Лани не беше ни во план за трансфер.
Клоп ако еднаш изрази интерес за играч но не го добие одма тоа не значи дека и понатака нема интерес. Изгледа му кажале дека нема моментално шанса да го добие па не е активен на тоа поле. Но ако се пружи шанса Ливерпул сигурно ќе се активира пак. Пример е Мане кого Клоп го бараше во времето за Дортмунд ама не успеа да го донесат за да после го земе во Ливерпул. И Клоп би бил будала да не се ангажира за Пулисич ако некојпат се пружи шанса да го земе.

Дени Ингс не го заборавај.
Фекир може да игра и како крило во 4-3-3, ама мора да купи Клоп барем 2ца напаѓачи (едно крило и еден шпиц) за замени, Соланке и Ингс ако беа некои играчи, Клоп ќе ги играше почесто.

Иначе, од нигде никаде прв објави Mohamed Bouhafsi, сега гледам и Мелиса и Пол Џојс објавиле.

Имаше некој нешто пишано за Фабињо до пред два саати? :D

Брееј и официјално бидна Фабињо во Ливерпул.
Само јас не сум прочитал шпекулации претходно за Фабињо во Ливерпул или стварно немаше? :D Ова ме потсети на трансферот на Андре Гомеш во Барселона. Како гром од ведро небо објавија на официјалната страна Welcome Andre Gomes.

А на неколку фан страни на Атлетико имаше деновиве дека Фабињо е пред трансфер во Атлетико.

Брееј и официјално бидна Фабињо во Ливерпул.
Само јас не сум прочитал шпекулации претходно за Фабињо во Ливерпул или стварно немаше? :D Ова ме потсети на трансферот на Андре Гомеш во Барселона. Како гром од ведро небо објавија на официјалната страна Welcome Andre Gomes.

А на неколку фан страни на Атлетико имаше деновиве дека Фабињо е пред трансфер во Атлетико.
Одеднаш се случи. Јас пред два саати прв пат слушнав за Фабињо дека сме го барале

На хартија каде каде подобра опција од Чан, ако игра како лани за Монако секако.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom