Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Роберто не е десен бек туку пополнува, не знам како да се разбериме

Не е десен бек ама игра одлично чоекот..можеби во некоја друга екипа да игра како десен бек нема да биди толку влијателен и добар со оглед дека нема некаков центаршут,ама за во Барселона е перфектен со неговата фудбалска интелегенција и брзина пред се..е сега проблемот кај него е што во одбрана не е нешто посебно бидејќи за комплетен бек треба да вршиш напред-назад ,ама во организацијата на нападите си ја брка работата дури и крило можи да игра...ретко се годи толку универзален играч што можи да изигра квалитетно на секоја позиција...Роберто ти е модерна и апгрејдована верзија на Лам

BREAKING: PSG want to respond to Real’s signing of Mohamed Salah, by taking Sadio Mane from Liverpool.

BREAKING: Bayern want to respond to PSG's signing of Sadio Mane, by taking Roberto Firmino from Liverpool.

r8ch9x.jpg

#feederpool:pusigo:

@Ilumious Еве од пред некој ден муабетот што ти зборував,сега од посигурен извор,мада мислам дека нема интерес.

Последно уредено:

@Ilumious Еве од пред некој ден муабетот што ти зборував,сега од посигурен извор,мада мислам дека нема интерес.
И Тотенхем го сака. Пишав веќе во фан клуб, поарно овој отколку Лукас.

BREAKING: PSG want to respond to Real’s signing of Mohamed Salah, by taking Sadio Mane from Liverpool.

BREAKING: Bayern want to respond to PSG's signing of Sadio Mane, by taking Roberto Firmino from Liverpool.

BBBBBBBRRRRRRRRRRRRREAKING::::::::::;;;; Inter want to respond to PSG`s signing of Sadio Mane from Liverpool and Bayern`s signing of Roberto Firmino from Liverpool, by taking Ragnar Klavan from Liverpool.

BBBBBBBRRRRRRRRRRRRREAKING::::::::::;;;; Inter want to respond to PSG`s signing of Sadio Mane from Liverpool and Bayern`s signing of Roberto Firmino from Liverpool, by taking Ragnar Klavan from Liverpool.

Немој бе брат, не ја еби добрата фора, Стек да ја ебе Бакојани Дора.

Очаен обид од очајна персона, срам за универзумот.

Да те ебам на таван оооооооооооооооооооооООООООООООООооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо Имала је душууууу знала је да волиииииииииииии
*млатио је ко вол у купус.

Да те ебам на таван оооооооооооооооооооооООООООООООООооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо Имала је срцууууууууу знала је да волиииииииииииии
*млатио је ко вол у купус.
Да те ебат сите горили вработени во секјурити Лупус.

што ми омилелооооо мале штоооооооо ми омилеееееееееелооооооооооо брееееееееееееее кумановско полеееееееее бреееееееееееееееееееееееееееееееееееее

Да те ебат сите горили вработени во секјурити Лупус.

што ми омилелооооо мале штоооооооо ми омилеееееееееелооооооооооо брееееееееееееее кумановско полеееееееее бреееееееееееееееееееееееееееееееееееее
На кур да те надене Sewell Rufus .................. OOOOOoooOOOOoOoOoOooOOOooooooooooooooooooooooOOOO
Не помаже да мајко вода са корита Иванова, ни лекари ни траваааарииии ...

Коќе се соберат повеќе сељаци на едно место резултатот е неминовен:icon_lol:...Фиромјани едни
Ни дојде капитенот, добитникот на златен опинок за животно дело во полето на сељачизмот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom