Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Цела португалска репрезентација ќе ја земат овие.. Дефинитивно најдоминантниот шемпионшип тим во последно време

Кинезите газди на Вулвс инвестираат, не ги блокира кинеската влада. Скоро 20м фрлија на Рубен Невес а не знам платата колкава му е.

Не кажав то туку дека Роберто сеуште е појјак десен бек од Семедо кој го направивте Алвес во најдобри денови.. Ако беше толку Семедо јак ќе беше решен проблемот со десен бек и сеа Роберто ќе можеше конечно да склопи неколку утакмици на средина и можи немаше воопшто да биди потребно 150 милиони да се фрлат на тртлето![DOUBLEPOST=1515516257][/DOUBLEPOST]

Цела португалска репрезентација ќе ја земат овие.. Дефинитивно најдоминантниот шемпионшип тим во последно време
Роберто дава од себе 1000% кога игра и затоа е во комбинација за прв тим,а не дека е подобар од Семедо на таа позиција(во никој случај) и затоа управата не сака да го испушти сепак тимот да има корени од Ла Масија, а не само странци.............иначе има за Роберто солени понуди од 40-50 милиони кои без проблем би биле исплатени

Роберто дава од себе 1000% кога игра и затоа е во комбинација за прв тим,а не дека е подобар од Семедо на таа позиција(во никој случај) и затоа управата не сака да го испушти сепак тимот да има корени од Ла Масија, а не само странци.............иначе има за Роберто солени понуди од 40-50 милиони кои без проблем би биле исплатени
Појјаки физички предизпозиции има, на хартија е перфектен бек ама друго е на терен Роберто сеуште е далеку појјак бек.. Знај шо треба и кога треба да го напрај.. 6 асистенции има кон Суарез само сезонава.. Му ја врати формата буквално..
Исто важен фактор е кога игра Семедо многу помалце му подават така да веројатно и соиграчите не гледат во него како Алвес во најдобри денови ЗАСЕГА..
Колку десни бекој можат да се газат со нападот на Реал 90 минути и да тргнат во напад последна минута да ги поминат пола противнички играчи ко на шала и да креират гол?

Роберто не е десен бек туку пополнува, не знам како да се разбериме

Globo Esporte says Man Utd are in talks to sign Lucas Moura, PSG want €40 million, according to Le Parisien although at São Paulo they think he may be moving for €25m:

Бразилскиот Волкот.. Одличен трансфер на Јунајтед.. Ќе го замрзни Жозе после едно полувреме следно шо ќе видиме од него ќе биди во Кина со останатите ѓупаци од бразил

Бразилскиот Волкот.. Одличен трансфер на Јунајтед.. Ќе го замрзни Жозе после едно полувреме следно шо ќе видиме од него ќе биди во Кина со останатите ѓупаци од бразил
Баш бразилскиот Волкот, не знам што гледа Мурињо во него, ако е точно ова секако.

kutinjo ke e poln pogodok na barsa .toj e timski igrac koj znae da ja razigra cela ekipa nema sebicenje driblanje i gluposti najgolem benifit od nego ke ima suarez na kogo na tacna ke mu bidat servirani najmalku po 6-7 topki na sekoj mec , vtota rabota barsa kako i site moderni klubovi koi igraat napagjacki fudbal ima maka so bunkerasite tesko e da gi probies e tuka kutinjo ti e oruzje br 1 koga ke pocni da pleska od 20-25 m ke mora da go dupliraat e togas sekoja uspesno protnata topka prema suarez ili mesi ke e gol isto kako sea so salah i firminjo zatoa kutinjo e br 1 10 za pass igra vo momentov ima glem oset koga i kako da ja protne topkata vo 16 , sut sigutno top 3 ako ne e i najdobar vo momentov osobeno sut vo igra za slobodni e vele majstor mesi ke mora da mu i otstapi od levata strana

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom