Еве тврдам, сакаш јас и ти да се кладиме?

Уозбили се ти, јас ти тврдам дека ќе биде така затоа што Ливерпул јаде шамари од Сотон и Лајпциг и нема да смеат да го продадат Кутињо, да додадеме дека не ни сакаат, нит пак имаат финансиска потреба.
Поента ти е да се убедуваш, тоа е факт што би рекол Џони затоа што секогаш наоѓаш некој агол и се фаќаш за него ко слеп за стап. Јас ти кажувам дека да, не можам да влијаам никако на трансфер на Кутињо ама ти кажувам дека летово он не оди во Барса.
Јас знам што е клаузула, откупна клаузула, истата ја имаше и Суарез, сепак, Ливерпул не го продаде. Прочачкај на нет, мене искрено ме мрзи пошто ја знам целата приказна, сепак станува збор за Ливерпул, клуб за кој што навивам а не за некој трет тим од Уганда.
Еве, ти просто гугл пребарување АМА ти ни на ова нема да веруваш, пошто таков си, ко слеп за стап, ко Џони у афектна состојба.
"Luis Suarez is the top scorer in the English Premier League, which is arguably the top soccer league in the world," Henry is reported to have said. "He had a buyout clause of £40m.
Arsenal, one of our prime rivals, offered £40m plus £1. What we've found … is that contracts don't seem to mean a lot in England – actually, in world football.
https://www.theguardian.com/sport/2014/mar/02/liverpool-john-henry-luis-suarez-clause
Интеврју за Гардиан, ама можеби и Хенри тука лаже, можеби бил некој негов двојник.[DOUBLEPOST=1501329920][/DOUBLEPOST]Ама ако загризеа Арсенал поштено....