Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
QPR striker Loic Remy has flown to the United States to have a medical ahead of a move to Liverpool.

https://eurosport.yahoo.com/news/football-remy-set-liverpool-medical-161429910--sow.html

Реми не е лош играч, па и може одлично да се покаже, ама сепак не е од таа класа која им треба после заминувањето на Суарез. :) Од друга страна Борини можно е да остане. :D[DOUBLEPOST=1405962728][/DOUBLEPOST]
Тоа беше мислам некоја утакмица кога Фердинанд играше дмф и знам си збрца еден автогол добар, со глава ја враќаше назад ама со грб према гол, а Ван Дер Сар беше потизлезен. :D

Ова е друг, сега ќе го најдам за овој што зборам. Или ја сум помешал со некој друг играч. :D
Појма неам, пак не ми текнува. :D Чудна работа, мене да не ми текне. :eek:

80m евра одприлика за Хамес. Се јадат со Барса и со цените за играчите значи. :LOL:

Перез: Они фрлија 75м, дај да им покажеме оти сме појаки. Кој има за 80ка моментално?
Анчелоти: Појма неам шефе, сите ги собравме.
Перез: Како беше тој дечкото од Колумбија кој блесна на Светското?
Анчелоти: Оној за кој се расправаа на Кајгана дали е Хамес или Џејмс?
Перез: Е да, тој. Овој Ди Марија секако плаче нешто во последно време, па ајде ќе пуштам 80ка за него.
Анчелоти: (y):sneaky::cool:

Чамес Родригез :vozbud::vozbud::vozbud:

И шо ? И нишо... непотребен трансфер.
За тие пари двајца ќе земевме

OFICIAL Mathieu se va al Barça por 22+3 Millones. Pagarán 18 ahora y 4 el próximo verano. Si juega más de 30 partidos deberán pagar 3M más.

Хамес е новиот Иско(го упропастија најголемиот шпански талент). Освен ако Ди Марија не си заминува, Хамес им е непотребен трансфер.
Ама ај, они за факинг Иљараменди платија 39 милиони :D

п.с. Линекер секогаш во форма
10488073_808161049203725_61271276510035151_n.png

ПСЖ е казнет па затоа и не смеат да потрошат повеќе од тоа што ќе го земат, а не дека е донесен финансиски фер плеј за сите клубови. Ама ајде, јадење гомна за Реал е увек у мода :D

Ова е чист доказ дека најнеспособните луѓе во фудбалот и бизнисот работеле и сеуште работат во Интер...какви дегеноиди господе

Ова е чист доказ дека најнеспособните луѓе во фудбалот и бизнисот работеле и сеуште работат во Интер...какви дегеноиди господе
Agree. Среќа што со Мурињо ја земаа Л.Ш. па колку толку им се исплателе париве.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom